IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    братята американци са хубави хора. продават
    Не те......туранагите продават $/йена и всичко се отразява през кроса на йената.
    Виж какво става с петрола.
    Дали днес ще видим 79.70 при гейшата или нощес ? Само това се чудя.

Коментар

• братята американци са хубави хора. продават
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• КОМЪРДЖИ
        дай граала бря !!!!!!!!
        Ще те черпя песновка
        http://www.youtube.com/watch?v=BWBdRlzP_QA
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• яко разтваряне на индикатора след мощното събира ПА + EW = късо 3933

пп
          +14 ..... ебаси реакцията дето имам
          Last edited by anonimen komardjia; 16.03.2011, 17:05.

Коментар

• Рууки не забравяй, че по високото затваряне на бара бе предизвикано от хамериканските новини.
            Attached Files
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
              извини ме .... наложи се да управлявам едно късо от 3930 -6 (късно влязох). и сега едно дълго от 3939
              ..... значи не си чул ..... преди 2 дена открих граала. Стана случайно.

в момента се разтваря ..... това за сега добре.

не ми вярваш за дългите а ?
              за граала не бях чул.последните дни форума го следя отгоре отгоре.
              обаче винаги съм готов да науча нещо ново , та давай го тоя твой граал да го видим
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Комарджи , с тая душа на поет , не ставаш за "индикаторджийницата " на онзи

Боко и той -- дай му гръцка музика и русенски мискет и глей кво прай
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  кой индикатор? че не съм в час още с обсъжданите тука теми
                  извини ме .... наложи се да управлявам едно късо от 3930 -6 (късно влязох). и сега едно дълго от 3939
                  ..... значи не си чул ..... преди 2 дена открих граала. Стана случайно.

в момента се разтваря ..... това за сега добре.

пп
                  сега се събира затварям +5 .... нещо става
                  Last edited by anonimen komardjia; 16.03.2011, 16:56.

Коментар

• аз като хвана хубаво ниво с потенциал и най-важното -- като тръгне по моето държа за няколко фигури ама и стопа е солен ..
                    успехи на всички
                    давай евро

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                      то и мойто е скалп и аз като видя 40-50 пипа и да не ми 'ареса графиката на минута и съм вън
                      не е време сега да се гонят 3-4 фигури от тука / според мен / нека пробие 1.40 нека си затвори , тогава
                      п.с вече прибрах 20 / върнах стопа от сахбалем / днеска се боря за геврек с дупка
                      Колега, аз само изразявам лично мнение. Всеки един има система на търговия и интерпретира пазара според своето виждане. Казах "скалпове" тъй като ми бяха неизвестни останалите цели. А за нас, които сме тук във форума не смятам, че 40-50 пипа е скалп. По- скоро 2-ри таргет
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

лонг @ 33 стоп 26 трагет 1@1.3943

стопа ударен -7 и пак дълго @ 3929 стоп 3923
                        1/3 аут @ 42 за +13 стопа на останалите на 0 @ 29 и следваща цел нещо около 3960
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          нямах в предвид скалпове.
                          то и мойто е скалп и аз като видя 40-50 пипа и да не ми 'ареса графиката на минута и съм вън
                          не е време сега да се гонят 3-4 фигури от тука / според мен / нека пробие 1.40 нека си затвори , тогава
                          п.с вече прибрах 20 / върнах стопа от сахбалем / днеска се боря за геврек с дупка

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                            масторе
                            метни си оня индикатор
                            и ще видиш какво е рано
                            какво е късно сега тъкмо се събира
                            още малко му трябва.

кой индикатор? че не съм в час още с обсъжданите тука теми

Коментар

за мен не е рано
                              масторе
                              метни си оня индикатор
                              и ще видиш какво е рано
                              какво е късно сега тъкмо се събира
                              още малко му трябва.

Коментар

не са скалпове само първата цел е скалп .
                                вторият таргет е @ 73 а третият над 1.40
                                Първият и до 48 ми се струва, че можеш да го оставиш, ама за нататък... УСПЕХ !

Коментар

Working...
                                X