Опа.....улетя до 79.55 - честито ново историческо дъно в $/йена
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениенещо да не си запазил само за теб
пп
верно те са с друго време
нищо бацеде да бях оставил ....
виж обаче как шият на 1 мин сега , а не след час заради разликата в лятното време . гадове гадниТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениея по-добре за утре остави. пазара умрЕ , а и утре е ден и утре пазар ще има
пп
верно те са с друго време
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеПетре туй дъно шеснайсед вековно 79,76 дали ша издържи аааааа? Банката на жапанките да не сдаде фронта?
В понеделник през ноща изляха 61.4 милиарда долара от 80.64 и нали виждаш какъв е резултата в момента
Туранагите няма да допуснат грешката на ВоЕ от '91г когато Сорос за малко не ги доведе до фалит
Ще търсят подкрепа от ФЕД и ЕЦБ , може и от Китай и едва тогава ще има цунами и на форекса. И то само ако ги подкрепят ФЕД. Без участие на ФЕД няма да има интервенции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеРуки,
"магистралите" се събраха.
ако не беше толкова късно трябваше да влизам.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетия селове хубаво си ги наредил.
можеше обаче да си ги спестиш .щото след малко бай стоповете ще ти се задействат
посоката е очевидна, само дето малко я проточиха на комарджито ЦК-тата щот сме близо до хамериканския клоуз
Лотчетата обаче няма да споменавам, че нЕкои вече така се разпениха, че чак и полюции ще получат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеДобавих ги в поста, че забравих
П.П. продадох $/йена на 79.84 и стопа вече е на +1.....със сигурност ще даде жертва де но все пак ще има и 1 пип касаТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТоя професор Вучков ще ме скъса от смях.
Сложи си зъби тип Заю-Баю, сега ще се опъне с ботокс и ще заприлича на тюлен със заешки зъби на преклонна възраст.
'никога не е късно да станеш за резил 'Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеhttp://img340.imageshack.us/f/eur5.gif/
Доста по-трудно , а и доста по-неясно.
Така изжглежда според мен картината в момента (виж графиката) - съпротива на 1.3910 и подкрепа на 1.3865 която може да бъде подмината до 1.3850. Пробив на подкрепата на 1.3893 отваря пътя за тест на подкрепата. Само затваряне над 1.3930/35 ще промени сентимента краткосрочно.
можеше обаче да си ги спестиш .щото след малко бай стоповете ще ти се задействат
посоката е очевидна, само дето малко я проточиха на комарджито ЦК-тата щот сме близо до хамериканския клоуз
ПП ма си ги наредил индикаторитекак виждаш цената от толкова шарения ?
Last edited by NYSERookie; 16.03.2011, 22:47.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеПК
нямаш ли някоя с букви цифри ..... дето се вика с нотации.?
П.П. продадох $/йена на 79.84 и стопа вече е на +1.....със сигурност ще даде жертва де но все пак ще има и 1 пип каса
Коментар
-
http://img340.imageshack.us/f/eur5.gif/
Доста по-трудно , а и доста по-неясно.
Така изжглежда според мен картината в момента (виж графиката) - съпротива на 1.3910 и подкрепа на 1.3865 която може да бъде подмината до 1.3850. Пробив на подкрепата на 1.3893 отваря пътя за тест на подкрепата. Само затваряне над 1.3930/35 ще промени сентимента краткосрочно.Last edited by ПК1; 16.03.2011, 22:31.
Коментар
Коментар