Първоначално изпратено от jamiemirror
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеА ти смяташ ли че няколко изключения от правилото променят правилото
Изключенията започнаха да преобладават - т.е. време е да се преосмислят правилата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеДа предложа една дискусия на тема ресурсни валути. Ако световната икономика дава сигнали за излизане от кризата, това не означава ли, че ще се повиши търсенето на суровини. А защо да се купуват скъпи суровини със скъпо AUD да речем. Не смятате ли че е време ресурсните валути да поевтиняват??
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБраво, браво. Един индекс не виждам на зелено.
Евро/долар най-късно в Понеделник го чакам да удари 1,3450. Може и доста по-рано да стане ако започнат да прибират печалбите на фондовите индекси. При Дау корекцията ще бъде минимум от 300 точки.
Ноооо... пазарът вече не е това което беше. Пазарът е толкова манипулиран, че е цял късмет ако минем 3 дена без вербални или директно пазарни манипулации от къде ли не.... Няма координации, няма договорки. Всеки дърпа килимчето към себе си по най-безпардонен начин!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеОпс - смяташ ли че все още корелацията (обратна) $-индекси е в сила?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеДа предложа една дискусия на тема ресурсни валути. Ако световната икономика дава сигнали за излизане от кризата, това не означава ли, че ще се повиши търсенето на суровини. А защо да се купуват скъпи суровини със скъпо AUD да речем. Не смятате ли че е време ресурсните валути да поевтиняват??
Виж как индустрията забавя ръст в Германия !!!!
Това с лесния достъп му се вижда края,
щото не могат до безкрайност да разтягат
дефицити , щото няма да могат да ги плащат.
Та и затова умните пари бягат към
стоковите пари, инак биха се вливали другаде.
Ще бягат в сурови ще бягат но колко да бягат????
Ще се набалончи производствената инфлация ,
ще спрът лесния достъп , след това ще
вдигат лихви , но потреблението е ГЛАВНОТО
дето го няма , щото потребителите са
достатъчно задлъжнели , че да взимат повече
кредити , а свободен ресурс нямат.
ПОРОЧЕН КРЪГ е , което ще доведе
най-вероятно до нова икономико-социален
политически модел.
Как , ми не знам, но има и много
лош възможен сценарии........--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Хаха това се казва шанс. Проспах си входа в австралиеца и днес като стана, що да видя - то не било вход май. Късмет, че и добре се наспах!Е на 4 часа още не е ясно, но щом така го бият след новините май няма да стане.
А от друга страна късият кабел се развива много добре за сега.
Желая успешен ден за всички!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Да предложа една дискусия на тема ресурсни валути. Ако световната икономика дава сигнали за излизане от кризата, това не означава ли, че ще се повиши търсенето на суровини. А защо да се купуват скъпи суровини със скъпо AUD да речем. Не смятате ли че е време ресурсните валути да поевтиняват??
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБраво, браво. Един индекс не виждам на зелено. Немците се опитаха да напинят с отварянето, но се провалиха. Давай доларе!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДобро утро ! Сега ме е яд, че и двата лимита ми бяха на 3651.Трябва да търся нов вход за къси
за вход за къси е бил в 7 без 20 ,
а тогава все още съм бил
в обятията на Морфей--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар