IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой вчера ме попита за марджин-коловете при хедж-фондовете.
    Ето това са.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
      Така е, но сме в БГ и нас живота ни учи да сме си и чартисти и анализатори и трейдъри едновременно. Ти да си чул в някоя БГ банка да има отдел чартисти към дилинга ??? Аз поне незнам да има такава.
      боли ме за БГ банките
      ако реша да работя за някой тогава и ще ме научи живота дотогава си трейдвам квот виждам и не се затормозявам с ПРОГНОЗИ
      анализатор , чартист и трейдър е оксиморон петре .накрая нищо не става от такъв индивид
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        Петре тъй както е ръгнало може ли таз вечер да стане 50 жапанки за долар ? ОПА ОПА некой да не получи инфаркт 77.68
        Това отговорих на един съфорумец в другият форум в 22:56ч

"Почти видях историческото дъно на $/jpy :H , но ми е още странно дали ще видим 79,50 "

"Утре сутрин може и 75.50 да видим - наистина не бих се учудил."

Коментар

• На някой голем му е изгърмял стоп на долар йена на ал тайм лоу
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• баси шоуто .... ебаси ...............

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
              абе да не е гръмнал някой реактор кво става ?
              Обират АНАЛизаторите,в края на седмицата като затвори на 80.40 ще запеят друга песен
              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                абе да не е гръмнал някой реактор кво става ?
                явно нещо е станало . долара и той полудЕ .
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  аз прогнози не правя, нямам и намерение
                  когатои видя нещо и го оттъргувам го пускам тука
                  прогнозите или се случват или не. затва са прогнози
                  ако се случат се бием в гърдите , ако не се случат си траем кат мишки
                  затва анализаторите са анализатори , а не търговци
                  Така е, но сме в БГ и нас живота ни учи да сме си и чартисти и анализатори и трейдъри едновременно. Ти да си чул в някоя БГ банка да има отдел чартисти към дилинга ??? Аз поне незнам да има такава.

Коментар

• ОПА ОПА некой да не получи инфаркт 76,40
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• абе да не е гръмнал някой реактор кво става ?

Коментар

Е, предполагам ще ми извадиш твоя прогноза. Или на някой друг в този форум който също да я е направил
                        Прогнози много,отиграванията са важни
                        Това е добре за твоите последователи,може пък да им измъкнеш някое левче
                        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• ОПА ОПА некой да не получи инфаркт 76,76

Коментар

• има ли някои на пазара,да каже как е при него ,при мен на бенча на моменти 20 пипа спред при евро долар

Коментар

• Петре тъй както е ръгнало може ли таз вечер да стане 50 жапанки за долар ? ОПА ОПА некой да не получи инфаркт 77.68

Коментар

Е, предполагам ще ми извадиш твоя прогноза. Или на някой друг в този форум който също да я е направил
                                аз прогнози не правя, нямам и намерение
                                когатои видя нещо и го оттъргувам го пускам тука
                                прогнозите или се случват или не. затва са прогнози
                                ако се случат се бием в гърдите , ако не се случат си траем кат мишки
                                затва анализаторите са анализатори , а не търговци

Коментар

Working...
                                X