If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еврото се прави на ущипана мома за да докаже че го бива, а Бренекето продава под масата.
Проблемацията са жЛътите и са решили че нещо зависи от тях. Имаше слухове че след Бахреин и Либия те са следващите... Аз не вярвам в това!
PS:
Психодинамика тазтълкува шефа на БРЕНЕКЕТО! Правилно! Цитирам "Слаб долар требе"
Слаб долар, ама до кога? Либия ми се струва по-важен фактор. В Египет няма петрол, но в либийците има доста. Бахрейн не го броим за сега, защото е фъстък. Утре ми се струва по време на сесията в САЩ ще разиграят пак едно на север, после едно на юг и пак на юг. За това и ще слагам лимирирани и ще чакам.
Америка измина голям път в своето развитие, от "Чичо Томовата колиба", до Барак Обама.
И продължам да въпросвам:
ТА си ме кефи
Дундамента - хич. Педерастиите не са ми в специалносТ.
За съжаление ТА-то е наблъскано в компютрите и се оцелява само защото компютрите не са по-добри от човека (засега)
Ситуацията не е ТЕХНИЧЕСКА а ФУНДАМЕНТАЛНА!
Със сигурност тук четат поне още 20 човека които могат да разпишат алгоритмите за това как КУРса не е естестествен !
Разправям се от 10 години с паралелно работещо мрежи по света! Не за форекс де...
Я да вкарам малко дилетантщина и токувиж е станало дискусия. Ето какво мисля:
Сит'ацията в момента хич не е техническа а фундаментална. Какво имам предвид: Еврото и Долара се държат като ущипани стари моми на семейно парти. Номера е коя ще се натаралянка първа и ще почне да мята закачливи погледи към младите племенници. И двете валути са очевидно надути, но превеса е към долара защото Бренекето се усети първи и поне от 2 седмици стреля напосоки. За разлика от колегата му Трише, който се ослушва като мацка на Берлускони, облян в медийно вълнение.
На мен лично ми се падна да се забъркам в ФОРЕКСО в интересни времена (нещо като да държиш изпит по кормуване на поледица и това е от да речем 15.12.2010 до сега).
С 2 думи - от техника не разбирам че ме мързи, но фундамента (жлЪтата сган) натиска яко....
Коментар