IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    stamba69,
    викам да махнем капаците от очите и да поразсъждаваме малко върху тази картинка

за главата с раменете не успях да те убедя , че е глупост.
    дай да потеоретизираме върху настоящата картинка. освен разбира се ако не ти се иска толкова силно да пада , че всичко друго е в сферата на научната фантастика
    Крадлива мижитурка
    гледам гледам картинката
    и нова фигура в Техническия анализ
    ми идва на ум !!!!!
    Ще я наричем ГЪСЕНИЦА ПО БАИРА !!!!!
    Нещо ново роди разума ми и
    требе да почивам сега !!!!
    П,П,Ще почерпя и песновка
    http://www.youtube.com/watch?v=C_vEJpgRhZQ
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• sell - кате ли еврото ?? Каква меча фигура се образува а ? Мечта
      аре,....... трЕбат селлЪри
      успех на всички

Коментар

• Аз съм на мнение че трябва да се внимава със дългите долари.Плана за количественото облекчение си върви и определено върши работа.Смея да твърдя че спада на зелените пари се засилва което ясно личи на дневна и седмична графика на доларовият индекс.

Успех на всички.

http://prikachi.com/images/214/3024214d.png
        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
          Пректър също така още от 80-те прогонозира Дау 400, а в момента прогнозира май и по-малко защото щяла да последва корекция от "Grand Super Cycle Degree" която да коригира целия възход от около хиляда седемстотин и някоя година : )
          като отношение към цената на някое популярно комодити като ЗЛОТО или среброто може да достигне и по ниски нива защото пазара е един голям разширяващ се рейндж съставен от по малки разширяващи се рейнджчета.
          като цена в долари обаче може и да не го достигне защото те май затова ги и печатат юнашки.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Открих причината за мотането ни около 1.3836 и понеже ГоДим спря да пише ,ще си позволя да отбележа ,че точно на това ниво за днес е лъча 1х4 от върха 1.5140,като на 4 часова се вижда как 3 поредни бара се отблъскват от него . И както някой беше казал и вече е закон за сички списващи тука на 4-ия ще мине отгоре мууууу
            Анализи EUR/USD

Коментар

• Седмицата

http://forexgroupruse.wordpress.com/

макар и накрая

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                'видният' елиотист пректър е пророкувал спукване на технологичният балон още от 97. за него се сещат и решават , че е АНАЛИТИКЪТ НА АНАЛИТИЦИТЕ чак 2000- та. ква е практическата полза от такова предвиждане като погледнем графиката на NASDAQ100 за същия период.
                btw при нийли нещата стоят по подобен начин
                Пректър също така още от 80-те прогонозира Дау 400, а в момента прогнозира май и по-малко защото щяла да последва корекция от "Grand Super Cycle Degree" която да коригира целия възход от около хиляда седемстотин и някоя година : )

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
                  Добро утро
                  Развалила им се фадромата и всички на плаца , чистят ли чистят
                  От мен късо евро от 1.3829 стоп @66 цел не се знае , ама най ми харесва легендарното
                  Абе и аз мислим м/у 3850 и 3866 да спре,тоест не да спре а да тръгне обратно на там където му е мястото 1.222222 ама стоповете ми са на 3874
                  Анализи EUR/USD

Коментар

• Аре вече да го дават тва 3860 да видиме на къде да се насочваме ,че бахтън вече
                    Анализи EUR/USD

Коментар

• Добро утро
                      Развалила им се фадромата и всички на плаца , чистят ли чистят
                      От мен късо евро от 1.3829 стоп @66 цел не се знае , ама най ми харесва легендарното

Коментар

• шо стана. умрехте ли бре.
                        наивник, нас едно време ни караха да чистим снега ръчно с гребла и лопати, а сега плаца го чистят с фадроми
                        tnm

Коментар

• една прогноза и от мен
                          ако ще ходи нагоре - ще ходи нагоре
                          ако ще ходи надолу - първо ще направи шип над 1.3860 за да обере стоповете на позналите и да им е кофти
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от qepasa? Разгледай мнение
                            Някой няма ли да ме почерпи за тази? Надявах се поне някой да го е отгирал.
                            добро утро
                            успех на всички

сякаш алън правеше по майсторски прогнози и някак си по юнашки рекламираше сайта на господин караиванов
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                              Руке,преди нова година говореше за някакъв проект в които си участвал..какво стана там...
                              Беше писал нещо или тука или в Нисе темата..
                              Някои нов брокер ли или..?
                              не съм част от него вече.
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Руке,преди нова година говореше за някакъв проект в които си участвал..какво стана там...
                                Беше писал нещо или тука или в Нисе темата..
                                Някои нов брокер ли или..?

Коментар

Working...
                                X