IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
    стига си правил психоанализи
    пускай ордери да се ориентираме де -що ще се краде от пазара
    нема да те наричам с ''името '' щото съм цинция и няма да ти купувам риза -- нема пари , преди да е затворил пазара - високо
    аре и на тебе успех

склонност към късата идея имам засега .
    ако се промени вътрешната ми нагласа ще пиша .
    в петък обаче , по-това време вече няма ордери има само бири
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

3762
      пробива долара 3770 и нема кой да се изцепи , дори и на залози и басове
      тръгнахме към паритету и без нито една мечка / форумна /
      още 10-15 пипона / не остана / ..... и аз ще го прооооодавам еврото волуме на макс , нема ли кандидати за селл ??
      ---------------
      давай евро
      Опаааа тука сме .Немах нет за около час и се подкарах на бело вино и ШАБАН .Кво стаа с курсо чекай да видим , ахаааа ясно набираме засилка за 3850
      Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        тва , което разбрах обаче от несвързаните му писания е , че е дълъг в евра от някъде си по-надолу.убеден е , че ойрото ще поскъпва още и всеки , дори най-малкият намек за къси го посреща на нож и с язвителни подмятания
        стига си правил психоанализи
        пускай ордери да се ориентираме де -що ще се краде от пазара
        нема да те наричам с ''името '' щото съм цинция и няма да ти купувам риза -- нема пари , преди да е затворил пазара - високо
        аре и на тебе успех

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
          .... по ефикасно е да посегнеш към касата и отварачката.
          отварачката , основната , е на синджир на врата.не се разделям с нея
          резервната е на ключодържателя
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            . ...психоаналитик
            .... по ефикасно е да посегнеш към касата и отварачката.

Коментар

• между другото късата цел е достигнаха до милиметър .... много прецизни стават

Коментар

• Аз продължавам да съм си къс, 3777 и 3822, за 3691 Ама данните ще объркат работата Още едно късо чака от 3855

Коментар

има но сме стресиране и на ситно действаме
                  май тва беше 3756 .....
                  чакам и аз по - надолу , но ....
                  комърджи , глася се за затваряне около 3870-90
                  ко ще дава Господ
                  успехи

Коментар

• тва , което разбрах обаче от несвързаните му писания е , че е дълъг в евра от някъде си по-надолу.убеден е , че ойрото ще поскъпва още и всеки , дори най-малкият намек за къси го посреща на нож и с язвителни подмятания

Коментар

стресирани ами , той иската как ги е почнал всички наред.треперя тука пред компа и не смея да гъкна , та да не си заслужа язвителен коментар от негова страна, че квато нежна душица съм.ще ме стресира за години напред и няма да мога да си покрия таксите за психоаналитик

Коментар

3762
                        без нито една мечка / форумна /

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          07:57. Американската инвестиционна компания -Morgan Stanley ревизира прогнозата си за евро-долар в "бича" от очакваното покачване на лихвата от ЕЦБ и стабилизацията на дълговия пазар в Еврозоната
                          .
                          тва е притеснителен сигнал , независимо че е доста ранен
                          по новогодишните '' прогнози '' на водещите банки и хедж фондове --- 90 % бяха за паритет !!
                          и еврото тръгна нагоре ---- всичко е нормално
                          като почнат да обръщат платната за възход на еврото / една по една / ще почва да става ВСЕ по-притеснително за покачване на еврото
                          така е по правилата
                          още 10 на големи институции и еврото е за селл

Коментар

3762
                            още 10-15 пипона / не остана / ..... и аз ще го прооооодавам еврото волуме на макс , нема ли кандидати за селл ??
                            ---------------
                            давай евро
                            Аз два пъти скъсявах еврото днес и веднъж кабела. Сега обаче ще изчакам новините от щатите.

Коментар

• 3762
                              ---------------
                              давай евро

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Добрутро! Какво става тук
                                Това дето става да не ти влиза!

07:57. Американската инвестиционна компания -Morgan Stanley ревизира прогнозата си за евро-долар в "бича" от очакваното покачване на лихвата от ЕЦБ и стабилизацията на дълговия пазар в Еврозоната

Ето това коментираше Анон онзи ден.

Коментар

Working...
                                X