If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кво не им харесаха на данните в 3.15 Или искат отново да пробват 55
Данните вече нямат никакво значение... Досега наблюдавахме валутна война при която всяка страна искаше да има по-евтина валута за да стимулира износа си. Сега войната продължава с нова логика. Всяка страна иска да има по-скъпа валута за да се бори с инфлацията без да се налага да вдига лихвите... Защото едно вдигане на лихвите в САЩ или ЕС ще е страшен удар върху ултразадлъжнелите сектори и потребители!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Не е ли ЧЕТВОРЕН връх?????
Да ти кажа мен ми прилиа
на обърната Г/Р със триъгълник посредата
Некои да измисли име за таз фигура ,
че нямам достатъчно фантазия в момента
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Видях лоши индикатори за Employment-ите, уви май ще бегам. От една страна бюро оф лейбор статистикс показва остър тренд при безработицата нагоре за последно Q, но от друга някакъв доклад за разходите от преди няколко дена показа, че фирмените разходи за служители са нараснали...
ПС: Буря в чаша вода? Данните са много добри и могат да са индикатор и за НФП в петък. Но реакцията е вяла - да видим.
Ю бреее.
Аз като кажа бааа таааа - тва значи здравей приятелю . А аз съм за долара ама от по -ниски нива. Тука ма шубе да влизам късо.
Еми айде, за каузата, аз като се наядох със злато и скъпоценни камъни, мога да спонсорирам с едно късо. Поне стопа от по-високо е по-евтин покрай съпротивата.
Снощи направи пореден ал тайм хай, и днес като гледам, ако си бие върха от преди няколко часа пак ще има ал тайм хай и т.н. Мисля, златото е обзето от тротскизъм и практикува постоянна революция.
Абе ти още ли си тука ба?
Нъл щеше да одиш нейде?
Баааа тааааааа .............
Епа на, няма отърване. Оказа се че днес ми е свободен деня за трейдинг, а ти давай по-любезно, че и аз донорствам днес за доларовата идея!
Ама нещо идеята не ще... въпреки титаничната координация на форома.
Нали знаеш, че за това ще ти трябва да се върнеш поне едно 4-5 хиляди години в Шумеро-акадската цивилизация? Още от там май започва златният телец да е на почит... и така чак до Илф и Петров!
Абе ти още ли си тука ба?
Нъл щеше да одиш нейде?
Баааа тааааааа .............
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Някой може ли да извади графика на златото максимално дълъг период.
Нали знаеш, че за това ще ти трябва да се върнеш поне едно 4-5 хиляди години в Шумеро-акадската цивилизация? Още от там май започва златният телец да е на почит... и така чак до Илф и Петров!
Коментар