IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой с мнение за EUR/CHF?

Коментар

• Слухове за стрелба на летище Франкфурт.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• аре от тука @ 71 последен напън за днес и да се види 39 фигурата та да починем малко
        п.с. че тва 3840 вече омръзна

Коментар

• Още едно късо в QQQ@57.44

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
            Изглежда си позабравил че най-сериозния щатски проблем е орязването на бюджета и намаляването на дълга.
            Според републиканските реднеци. Не виждаш ли, че саботират всячески американската икономика, за да дискредитират демократите(за които не е като да ми пука де). Истинското решение на проблема би била една хубава и напоителна война, по възможност с повече от една държава наведнъж, и ако може петрол. Та в този ред на мисли, ако сега бяхме в добрите години на Буш, щеше вече да бомбардират Техеран и Триполи. То това е дори и една от по-конспиративните теории(с които не се съгласявам, но виждам логиката), че кризата и последвалите спасителни "мерки" са всъщност един удар на военните кейнсианци на Буш, които искат да подсигурят стратегическите интереси на САЩ, и да подкопаят демократите едновременно.
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Леле тия глупаци в Сената си режат сами клона - удрят долара в самото му сърце - ей го сега някакъв обяснява как трябвало да се орежат военните разходи и да се ограничи "милитаристичния кейнсианизъм"????? Какво правят, та това е душата на долара и на американската икономика? Еми техен си проблем, те така повече да правят и голда ще отиде на 1500, после 2500 и после 7500
              Изглежда си позабравил че най-сериозния щатски проблем е орязването на бюджета и намаляването на дълга.

Коментар

• сел кабела от тук,стоп 1.6365
                http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  По никое време се опитах да ПРОЦЕДИРАМ
                  Мисля си , че пътя нагоре за
                  1.4047 е открит !!!!!!!!!
                  1.3950 е много силно ниво и там борбата ще е огромна - няма съмнение, че ще бъде подложена на атак още утре, най-вероятно с приближаването на Трише. А от него ще зависи вероятно изходът от борбата. Там има поне тройна съпротива.
                  ПС: Радва ме този Рон Пол как си обижда Бени в лицето, прилича малко на героите от американските кеч шоута, които излизат изневиделица на сцената и почват да държат драматични слова.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Леле тия глупаци в Сената си режат сами клона - удрят долара в самото му сърце - ей го сега някакъв обяснява как трябвало да се орежат военните разходи и да се ограничи "милитаристичния кейнсианизъм"????? Какво правят, та това е душата на долара и на американската икономика? Еми техен си проблем, те така повече да правят и голда ще отиде на 1500, после 2500 и после 7500
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• По никое време се опитах да ПРОЦЕДИРАМ
                      Мисля си , че пътя нагоре за
                      1.4047 е открит !!!!!!!!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Нищо не забравям аз!!!
                        Просто за друго става въпрос
                        Скоро племенника ми, които е на 5 години
                        ходил да нагледа малкото прасенце Зафирчо
                        и не му харесъл името и го прекръстил
                        пак на МИРКО
                        Та завъллията остана без време
                        без име и беше новопокръстен !!!!
                        Не може да избяга от съдбата ...

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                          и близко до канари уърф --да са ми подръка
                          че ме прекарат през деня на минус и вечер им троша стъклата на мафията
                          супер
                          хем олабваш напрежението, хем нови работни места за стъклари им създаваш на джонитата
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            ти у ингилизко ли си ?
                            при мене преди 20 мин 5 часа си замина

п.с. мерси
                            е близко до канари уърф --да са ми подръка
                            че ме прекарат през деня на минус и вечер им троша стъклата на мафията

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                              Че ти сам писа тука, забравяш бързо (но ние дебнем Коледата)
                              Нищо не забравям аз!!!
                              Просто за друго става въпрос
                              Скоро племенника ми, които е на 5 години
                              ходил да нагледа малкото прасенце Зафирчо
                              и не му харесъл името и го прекръстил
                              пак на МИРКО
                              Та завъллията остана без време
                              без име и беше новопокръстен !!!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ти пък от де знаеш, че има Мирко II-ри????
                                Че ти сам писа тука, забравяш бързо (но ние дебнем Коледата)

Коментар

Working...
                                X