Някой с мнение за EUR/CHF?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеИзглежда си позабравил че най-сериозния щатски проблем е орязването на бюджета и намаляването на дълга.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЛеле тия глупаци в Сената си режат сами клона - удрят долара в самото му сърце - ей го сега някакъв обяснява как трябвало да се орежат военните разходи и да се ограничи "милитаристичния кейнсианизъм"????? Какво правят, та това е душата на долара и на американската икономика? Еми техен си проблем, те така повече да правят и голда ще отиде на 1500, после 2500 и после 7500
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПо никое време се опитах да ПРОЦЕДИРАМ
Мисля си , че пътя нагоре за
1.4047 е открит !!!!!!!!!
ПС: Радва ме този Рон Пол как си обижда Бени в лицето, прилича малко на героите от американските кеч шоута, които излизат изневиделица на сцената и почват да държат драматични слова.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Леле тия глупаци в Сената си режат сами клона - удрят долара в самото му сърце - ей го сега някакъв обяснява как трябвало да се орежат военните разходи и да се ограничи "милитаристичния кейнсианизъм"????? Какво правят, та това е душата на долара и на американската икономика? Еми техен си проблем, те така повече да правят и голда ще отиде на 1500, после 2500 и после 7500Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНищо не забравям аз!!!
Просто за друго става въпрос
Скоро племенника ми, които е на 5 години
ходил да нагледа малкото прасенце Зафирчо
и не му харесъл името и го прекръстил
пак на МИРКО
Та завъллията остана без време
без име и беше новопокръстен !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеи близко до канари уърф --да са ми подръка
че ме прекарат през деня на минус и вечер им троша стъклатана мафията
хем олабваш напрежението, хем нови работни места за стъклари им създаваш на джонитатаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениети у ингилизко ли си ?
при мене преди 20 мин 5 часа си замина
п.с. мерси
че ме прекарат през деня на минус и вечер им троша стъклатана мафията
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеЧе ти сам писа тука, забравяш бързо (но ние дебнем Коледата)
Просто за друго става въпрос
Скоро племенника ми, които е на 5 години
ходил да нагледа малкото прасенце Зафирчо
и не му харесъл името и го прекръстил
пак на МИРКО
Та завъллията остана без време
без име и беше новопокръстен !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТи пък от де знаеш, че има Мирко II-ри????
Коментар
Коментар