IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    сега Боко нещата при теб ще се случат от първия път, ако това е моно вълна, но като е гледам ще има един финален напън на север.

----------
    пп Реде виждаш ли "Е"-то от сутринта дето ни спря тоците по едно време
    Виждам нова фигура в ТА,
    обаче забравих тия дългите
    кучета как се казваха ??????
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• сега Боко нещата при теб ще се случат от първия път, ако това е моно вълна, но като е гледам ще има един финален напън на север.

----------
      пп Реде виждаш ли "Е"-то от сутринта дето ни спря тоците по едно време

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Пере мамицата и иначе нямам особени притеснения. Вече съм наистина с 4 средно 57.81. Ще го укъся пак към края на сесията. Какви позиции имаш ти?
        Не питай, само длъжки в немски и щатски биг-капс. Тъпо ми е да гледам как се мотат като мухи без глави всеки ден - примерно вчера са 1-2% надолу, днес 1-2% нагоре - в момента в който нефта се смъкне под $95 ще си ги осребря.
        Имам и една фундаментално оплескана немска акция - където правителството се мотае и я чакам да си дойде на цената.

Малко дълъг Дакс, част от него днес я затворих.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          мен за предвиждания до 30 пипа ме търси
          е, даде ги откакто писах преди 2 час.
          сега заслужена почивка не е казано , че нон стоп трябва да трейдваме
          Е добре де този път става въпрос за 60 с едно късоТака добре ли е
          Last edited by bokogega; 03.03.2011, 22:59.
          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Боко,
            Това разбира се го споделих с ясното намерение да стане ясно, че кога са се разхождали под масата прави батко им е гледал черно-бял телевизор

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
              Рукито,где си бря тестваме върхот,а ся на дека
              мен за предвиждания до 30 пипа ме търси
              е, даде ги откакто писах преди 2 часа.
              сега заслужена почивка не е казано , че нонстоп трябва да трейдваме
              Last edited by NYSERookie; 03.03.2011, 22:53.
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                КОМЪРЖИ всичко е точно !!!!
                Само не мога да разбера защо
                ЗЛОТО пада толкова много??????
                $ не пада а се качва Еврото (виж $ индекс), виж 10 годишните Treasuries... Падат, а това вдига лихвите и пада атрактивността на ценните метали.

Коментар

• Тежка е. Малко само я пробвах щото две момчета от магазина за 10 лефа чудеса направиха)) След малко ще имам първите изпрани гащи Не ми дадоха упътване, щото колежката с упътванията почива, та карам по интуиция

Коментар

• Рукито,где си бря тестваме върхот,а ся на дека

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                      Реде, като те видя натажен .... по-скоро оскърбен от мен ... ней така се стягай
                      На по-малдите да разкажа за първи път гледах Жан-Мишел на черно-бял телевизор, като бях ваканция при дядо ми.
                      Ха гледал на черно бял телевизор,пък се обижда като го наричат динозавър

Коментар

Пере мамицата и иначе нямам особени притеснения. Вече съм наистина с 4 средно 57.81. Ще го укъся пак към края на сесията. Какви позиции имаш ти?
                        НАИВHИК,
                        а тежи ли достатъчно пералнята????

Коментар

• КОМЪРЖИ всичко е точно !!!!
                          Само не мога да разбера защо
                          ЗЛОТО пада толкова много??????

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                            Ех, ти си беше маниак на QQQ-то, таман 4 пъти...
                            Дано пере хубаво придобивката!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                              Ако ме карат с пистолет опрян в главата да избирам - нагоре,иначе не бих влезнал в позиция по това време на денонощието.
                              още ли смяташ че говорех глупости за падащият долар ,качващ се ДАУ , Египет и бягащите капитали ....преди две седмици...

Коментар

Бря, кво сте го направили този долар??? Редеее, взех бош-а дето показа, с мечето, ама една идея по нов модел Сега си пера гащите, че тва дет сте го направили никак не е убаво. Не стига че се набутах 900 кинта за пералня ами и Форекс-о че и QQQ-to са ме набутали яко
                                Ех, ти си беше маниак на QQQ-то, таман 4 пъти...
                                Дано пере хубаво придобивката!

Коментар

Working...
                                X