Първоначално изпратено от dascata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениемайтапиш се нали ?
иначе и аз мисля че ще е клоуз над 1.40
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеРуки, да нямаш 1.400+ котировка на някоя платформа? Тъй като гледам - отскочи от нея, да не би грешката да е в моя телевизор (бъкетски терминал)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеМеталите, горивата, пшеницата, памука вървят на там, където им е мястото. В тавана!! Долара, Еврото, Йената и Паунда девалвират!! Другата кошница е производна на първата. Сривове може да има само в нашите джобове!!
Анадъм?
С прекалено високи цени на основните суровини от кризата няма излизане, няма да се учудя ако правителствата се намесят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеРуки, да нямаш 1.400+ котировка на някоя платформа? Тъй като гледам - отскочи от нея, да не би грешката да е в моя телевизор (бъкетски терминал)
няма грешка. под 40 е.
нали съм фурнаджийска лопата, като тръгна надолу около 85-90 писах за пропадане. и то си падна де 25-30 пипаи там ме засече анонимният с небивалиците за втори път
а иначе вероятността за клоуз на 40++ си стои още .за мен де, като небивалица за анонимниятLast edited by NYSERookie; 04.03.2011, 20:28.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967 Разгледай мнениеИнтересно е на къде вървят ценните метали... Към нови върхове, или в момента виждаме последен напън преди да се сринат, с 30-40%.
Анадъм?http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеоще ли са небивалици комарджи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениевтори опит
Майсторе,
недей да разправяш на децата небивалици.
още ли са небивалици комарджи?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениевтори опит
Майсторе,
нещо днес не мога да схвана кво искаш да ми кажешсигурно е от фервексите и упсарина
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеточно тука , пазарят знайш ква хубава изненадка може да ти поднесе ? с едно хързулване надоле
Майсторе,
Коментар
Коментар