If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
най добре да е анонимния комарджия, а рукито да си остане вечния сив кардинал. ще им обещаем жеуезни тайни служби, абсолютна власт и никакви преврати повече
Не ни трябва код,той РЕДЪТ докато спи,не може да чете/какво очакваш?/.Ще кръстим заверата КУРС/Комитет за управление на революционните сили/,така че като питаме:,,Как е КУРСА?",диктаторът ще е заблуденТребе ни силна фигура за заместник -или Рукито или Комарджията,ама как да сме сигурни,че няма да ни предадат?!
Имайте предвид, че аз съм десен по убеждение,а като характер не се трогвам много ,..много.Долу-горе му държа края ..даже и двата !!! За сега не се чувствам застрашен.Ама напоследък все търся някакви аргументи за пред мен си ,да оправдая неуспехите на правителствата ,но вече всичко взе да дотяга....Кажете бе! Един файтон хора сме.Ирландците 5М теглят 70В кредит ,ами да теглим и ние .Да освободят борда ,ама нещо в живота на хората да се подобри.Щото после след 30 г.в циганския кенеф вече на всеки всичко ще му е все едно.
според мен не могат да се намерят аргументи, защото няма такива. за какво да ги оправдаваш. за краденето ли. за източването ли. за престъпността ли. за разбиването на здравеопазването и образованието ли. властта може всичко. колко му е да въведат РЕД, и ПРОЗРАЧНОСТ ама не само на думи. тогава няма да има нужда да теглят кредити. ама явно нямат интерес да направят живота на хората нормален.
Коментар