If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хм, сега да не обвинят негърчето, че е пистолджия, Щатите заявят, че ще имат само поддържаща роля в предстоящите бомбандировки, а не водеща. Еееее, най големите спекуланти са. Манипулатори !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Движението на $/Y бе на 100% пресказуемо, след като централните банкери в сряда се разбраха, Y трябва да падне... Честито на тези дето четат новините и са инвестирали
Еднозначен отговор не мога да ти дам поради това, че ако ме послушаш може да изгубиш, а ти да си бил правия.И тогава ще си кажеш - ей на, не трябва да слушам другите, а само себе си когато "играя" на форекс.Най-лесно е: ако си на + сложи сл=0 и готово.Надявам се разбираш какво искам да кажа с първите 2 изречения.
ОК , благодаря реших да ги оставя май тръгва надолу.
Сега съм на къси но незнам дали да ги държа. Иначе ,да отскро играя.
Еднозначен отговор не мога да ти дам поради това, че ако ме послушаш може да изгубиш, а ти да си бил правия.И тогава ще си кажеш - ей на, не трябва да слушам другите, а само себе си когато "играя" на форекс.Най-лесно е: ако си на + сложи сл=0 и готово.Надявам се разбираш какво искам да кажа с първите 2 изречения.
Коментар