Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКои лоши???
и икони не слагаш -- да не си дълъг
майтап си правя
п.с .Пенчев , да не се убидиш ся
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеМухахахаххахахахахахахахахахахаха
На дългите слага 10-15 пипа таргет ,а на късите по скромничко го дава 2-3 сигурно
Муахахахахахахахахахахахахахахахаха
Пардонда се чете
,
падна 1 фигура ойрото и вирна носа
поне последните 15 стопа изби ли ?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеаз пък удължих @ 44 стопа е 38 и първата цел 1.4159Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениетака се наричат лошите , бря
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениена мен лично ми е все тая за европа
по-важно е , че тренда за нагоре не е нарушен още и всяко пропадане се използва за удължаване на ойрото. няма признаци поне досега това да се е променило,
така че за мен дългите са по надеждни. не че не скъсявам де ,ама таргетите са доста по-скромни от тези на дългите
На дългите слага 10-15 пипа таргет ,а на късите по скромничко го дава 2-3 сигурно
Муахахахахахахахахахахахахахахахаха
Пардонда се чете
Last edited by tandem; 23.03.2011, 17:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеis3584,
ти да не си комунист бря ???така се наричат лошите , бря
Коментар
-
Първоначално изпратено от ccmhockeyplayer Разгледай мнениеА така.Стара Европа винаги е била повече от прогнилите капиталисти отвъд океана
по-важно е , че тренда за нагоре не е нарушен още и всяко пропадане се използва за удължаване на ойрото. няма признаци поне досега това да се е променило,
така че за мен дългите са по надеждни. не че не скъсявам де ,ама таргетите са доста по-скромни от тези на дългитеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ares8008 Разгледай мнениеРууки , колкото и на мен да ми се иска , ама ми се струва , че няма да е довечера тестването на 4280...Фибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар