IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• късо евро от 95 стоп на 03, цел 87

Коментар

• затворена ръчно на 97 че кофти

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        много ясно.още с входа и тръгва в твоята посока. даже 1-2 пипа жега срещу тебе няма.
        тва добре ли а?
        Абе по добре да няма жега,че обемите,ах обемите
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

бе то не е за пазарлък. ама 10 е 2,5-3 пипа над екстремум. та може да иде дотам и да обърне и за резил ша станем за 2-3 пипа
          Така е Рукито,там стои ЦК-то на Комарджито

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
            Рукито така добре ли е
            много ясно.още с входа и тръгва в твоята посока. даже 1-2 пипа жега срещу тебе няма.
            тва добре ли а?
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
              че за три пипа пазарлък ли да правим
              бе то не е за пазарлък. ама 10 е 2,5-3 пипа над екстремум. та може да иде дотам и да обърне и за резил ша станем за 2-3 пипа
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

целта е малко амбициозна за това време на деня. по скоро 07 някъде.
                че за три пипа пазарлък ли да правим

Коментар

не виждам. над 92 може би ще има сигнал .
                  Рукито така добре ли е

Коментар

• целта е малко амбициозна за това време на деня. по скоро 07 някъде.

Коментар

• дълго евро от 91, цел 4110 стоп на 85

Коментар

там де

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
                          май френд сетъп за дълги с цел 20 точки а

Коментар

• май френд сетъп за дълги с цел 20 точки а

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              аз имам една дълга там без стоп и без цел още от след земетресението. мисля да я държа поне до юни пък каквото сабя покаже
                              Съвсем добър възглед имаш според мен. На първо време 82 не мърда. А иначе може да сме видели и дългосрочно дъно. И хубав суап ще вземеш. Но мен не ми се чака, а и просто йената не я обичам особено.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Каса на + 50. Не че няма да даде повече, но не ми се чака, а йената е като ... лайното... бавно се точи!
                                аз имам една дълга там без стоп и без цел още от след земетресението. мисля да я държа поне до юни пък каквото сабя покаже
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X