IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Пенчев и дон Корлеоне и те по един път са обадиха днеска и айде дуфти ! Кви са тез самоотлъчки ? Ше са търсим май по другите теми !!!
    В някои дни си имам и моя работа,все пак фирмата ми не се движи на самотек,нале?
    Да не съм кат вас спекуланти-изедници с по няколко милки в банката,аз си изкарвам парите с честна,но неравна борба с държавата.
    Я глей къв хубав рейндж се е заформил-пей сърце и трупай пачки!
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Пенчев и дон Корлеоне и те по един път са обадиха днеска и айде дуфти ! Кви са тез самоотлъчки ? Ше са търсим май по другите теми !!!
      Готов си !!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Сега и таз дългата ако не излезе спирам за днес.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Пенчев и дон Корлеоне и те по един път са обадиха днеска и айде дуфти ! Кви са тез самоотлъчки ? Ше са търсим май по другите теми !!!
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Кво се хилиш ПРАсе МИ..,,,,,,,,
            МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИ
            Прав беше преди време Тандема като
            каза, че съм говорещия с ПРАСЕТА
            Айде няма ли тука ХОРА,
            че ми писна само с животни да говоря
            Ами всеки със хобито си бре баце ! Ако имаше харем, .... друго щеше да е ! Ама кат си си направил свинарник ...

Коментар

Кво се хилиш ПРАсе МИ..,,,,,,,,
              МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИ
              Прав беше преди време Тандема като
              каза, че съм говорещия с ПРАСЕТА
              Айде няма ли тука ХОРА,
              че ми писна само с животни да говоря

Коментар

• Реде паунда в момента пердаши долара, швейцареца и той на там е тръгнал, така че шансовете на еврото май са по-големи.

Коментар

ПРАСЧО лимит на 444 добре ли е ??????

Коментар

• ПРАСЧО лимит на 444 добре ли е ??????

Коментар

Не държа позиция повече от 3-5 дни.
                      безпринципността не е оръжие за подценяване
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        то от таз по лесна техника - продавай йени без ливъридж и дръж позицията някой друг месец
                        Не държа позиция повече от 3-5 дни.

Коментар

Откак ги заля цунамито, не я пипам, щото тотално ми обърка техниката. За мен йената ще пада още.
                          то от таз по лесна техника - продавай йени без ливъридж и дръж позицията някой друг месец
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                            като погледнеш графиката какво се случи при предното голямо земетресение там 95-та.....разбира се че е за яко продаване, както писах преди няколко дни си е за залагане на апартамента направо

+ гаранцията на Г7 отдолу си е направо безрисково, то за това и почти не дава откат за сега, първата цел предните дъна около 100
                            аз купих долари за йени без ливъридж , сега съм 160 пипа на кяр ама мисля до към юни да ги държа пък да видим.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
                              :-) Почти като моята позиция в момента; на мен целта ми е 4030, откъдето смятам да обърна платната в другата посока.
                              Да и аз смятам така да направя, можеби малко се поизхвърлих с целта, ще взема и аз някаде там да обърна посоката.

Коментар

ПРАСЧО истърва най-чистия инпулс днеска!!!
                                Аз пуснах с много малко долар>йена
                                на дълго. Да видим може ли да се
                                закачим там на един тренд дето може
                                да направи 20-тина фигури следващите
                                2-3 месеца.
                                Реде както ти казах по рано аз също съм настроен бичи там, въпреки, че не я търгувам в момента. След земетресението отворих две къси, чисто психологически и взех, че излезнах прав.

Коментар

Working...
                                X