IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При еуро/йена очаквам да има пързулване
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Ами аз като гледам ти за тез 90 километра, на всеки 900 метра катастрофи правиш. Ей за това говоря, поне не качвай пътници !
      Добре казано и много правилно

Коментар

Е тука малко прекали. Колкото и да ми е неприятно да го призная , тук Караиванов е прав. Аз също не ползвам вълни, но не мога да отрека, че като всяка една стратегия и тя си има своите добри страни.
        Фичка бре , изобщо не съм прекалил, защото следвайки вълните на природата ще си занулим акаунтите Гледайки една вълна се окзава, че имало 3 сценария.... Е за кво ми е такова нещо.Повече от два сценария - нагоре или надолу - няма смисъл.
        Алъна залъгва много хора и рядко му скачат.Ето аз му казвам - не ти работят цунамитата.
        Ама то верно само празни приказки си дрънкаме Да видим цената на кебела къде е

Коментар

• реде обърнахте това на кулинарен форум колкото пъти погледна само за прасета се говори

Коментар

Добро да е и от мен !
            МУТРОПРАС ето ти нов аватар
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              МУТРОПРАС,
              ако си купил доларчета
              да ти пусна негрята а ??????
              Ами от вчера има бе баце ! Кво чакаш ? Давай негрята !
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• МУТРОПРАС,
                ако си купил доларчета
                да ти пусна негрята а ??????

Коментар

• Добро да е и от мен !

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    няма по велик от реджеб иведик

В Турция може,и е гаджал......едва ли

Коментар

• добро утро
                      успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                        Алън-е , Пешко,ПК1 , да не са пуснали амнистия у панделата
                        П.С Ако бях на твое място , щях да се скрия от хоризонта , но както пеят ""Ъпсурд''' в една песен " Па и нагли на всичкото от горе'' Засрами се пичЪ
                        Добро утро! Днес се очертава слънчево време и кака ще ходи на лов за балъци. Борко, какво означава думата пичЪ преведена на български? Успехи и внимавайте с каките да не ходите голи и боси

Коментар

• Добрю ютрю
                          Днеска сме за 1.40999

успешен ден на всички ХОРА !!!

Коментар

• Алън-е , Пешко,ПК1 , да не са пуснали амнистия у панделата
                            П.С Ако бях на твое място , щях да се скрия от хоризонта , но както пеят ""Ъпсурд''' в една песен " Па и нагли на всичкото от горе'' Засрами се пичЪ
                            ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                              Реджепа нищо не струва пред този,както и прасчо,направо си сложете него за аватар. ахахх
                              Най Големия... хаха

http://www.youtube.com/watch?v=mrrpM...eature=related

няма по велик от реджеб иведик
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Е тука малко прекали. Колкото и да ми е неприятно да го призная , тук Караиванов е прав. Аз също не ползвам вълни, но не мога да отрека, че като всяка една стратегия и тя си има своите добри страни.
                                100% вярно абсолютно всяка стратегия си има своите добри и лоши страни. както вече съм казвал човек няма нужда да прочете всички книги по технически анализ. достатъчно е да прочете само половината. в другата половина пише точно обратното. не е лоша стратегия например да погледнеш в близкото минало коя система би дала най лошите резултати и започваш от този момент нататък да я играеш. пробвал съм. дава мляко. във спекулата особено ако е начинаещ, човек трябва да има високо самочувствие, главата му да е от бетон и да си играе играта без да слуша чужди мнения и съвети. чак след дългогодишен стаж можеш да си позволиш да четеш книжки и да слушаш чужди мнения. иначе вредят.
                                писах бавно.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X