При еуро/йена очаквам да има пързулване
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАми аз като гледам ти за тез 90 километра, на всеки 900 метра катастрофи правиш. Ей за това говоря, поне не качвай пътници !
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЕ тука малко прекали. Колкото и да ми е неприятно да го призная
, тук Караиванов е прав. Аз също не ползвам вълни, но не мога да отрека, че като всяка една стратегия и тя си има своите добри страни.
, изобщо не съм прекалил, защото следвайки вълните на природата ще си занулим акаунтите
Гледайки една вълна се окзава, че имало 3 сценария....
Е за кво ми е такова нещо.Повече от два сценария - нагоре или надолу - няма смисъл.
Алъна залъгва много хора и рядко му скачат.Ето аз му казвам - не ти работят цунамитата.
Ама то верно само празни приказки си дрънкамеДа видим цената на кебела къде е
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДобро да е и от мен !
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМУТРОПРАС,
ако си купил доларчета
да ти пусна негрята а ??????Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеняма по велик от реджеб иведик
В Турция може,и е гаджал......едва ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнениеАлън-е , Пешко,ПК1 , да не са пуснали амнистия у панделата
П.С Ако бях на твое място , щях да се скрия от хоризонта , но както пеят ""Ъпсурд''' в една песен " Па и нагли на всичкото от горе'' Засрами се пичЪ
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеРеджепа нищо не струва пред този,както и прасчо,направо си сложете него за аватар. ахахх
Най Големия... хаха
http://www.youtube.com/watch?v=mrrpM...eature=related
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЕ тука малко прекали. Колкото и да ми е неприятно да го призная
, тук Караиванов е прав. Аз също не ползвам вълни, но не мога да отрека, че като всяка една стратегия и тя си има своите добри страни.
писах бавно.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар