If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бъкети много)). Докато не отвори трудно е да се каже аз гледам юнското мини. В http://www.cmegroup.com верно има връх но не се знае Много далечен е бил юнския за предната най-висока котировка. При моя бъкет който явно прави карти по най-близките контракти - няма връх.
Няма връх на Дау при мен, по всяка вероятност няма и да има. Къс съм от вчера, за съжаление съм къс и QQQ от вчера ама до края на деня може и да излезе
Няма връх на Дау при мен, по всяка вероятност няма и да има. Къс съм от вчера, за съжаление съм къс и QQQ от вчера ама до края на деня може и да излезе
Хей Приятелю първото споразумение което трябва да сключиш със себе си е не злослови и не злорадствай !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А второто аз не приемем нищо лично от теб !!!!!!!!!!
Аз ще им подам семената на успеха а зависи от тях дали ще покълнат и разцъфтят !!!!!!!!!!!!!!!
А ти си ..................... мълча да не нарушавам правилата си ........................
Прогнози не правя, да обявявам сделки няма никакъв смисъл...............та така. Чакам днес шумотевицата по време на новините та да изпипсовам някой долар.
Наздраве !
tonitobig, здраве желаем
Здравей Стеф как си скоро ще идвам по Шумен и желая да се видим имам идеи за нов бизнес !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
На всички които ми писаха на лични събота и неделя ще пратя нещата които ми помогнаха да съм лъв сред хората и орел на пазара дано Ви помогна по някакъв начин Желая го !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар