Първоначално изпратено от fickata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениехедж фондове в атака, че мине ли миналоседмичния минимум 1.402 ще има гърмежи
ПП: Лек и успешен ден на всички, аз минавам в почивка.Custodite sortem vestram
Коментар
-
[QUOTE=Алън;1059072221]Класическо изпълнение след НФПР. Първо обраха стоповете по тренда, а сега идва ред на тези дето са се подлъгали да влизат на къси в корекция.
Абе да им е яко д... на тез дето вчера ги агитираше от @42 да откриват дълги позиции.Last edited by X_Y; 01.04.2011, 17:44.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИскахте екшънПетъчно дали можем да направим големия екшън
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеИзвинявам се,
позицията е от 1.41027
от 16:36 преди малко
Стоп на на +1 и ще го вземат.
Що не затворих долеПосле Прасчо бил алчен ! И до моя има около 15 пипа, ама инат. Поне е на + 88
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеТуй късото от понеделник ли ти е ?
позицията е от 1.41027
от 16:36 преди малко
Стоп на на +1 и ще го вземат.
Що не затворих доле--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАут на + 24
ПП ха наздраве.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеИмам късо от 1.40027
Днеска търгувам по правилата !!!!!!!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеИмам късо от 1.40027
Днеска търгувам по правилата !!!!!!!прасе под прикритие
радостно
наздраве ,
аз съм вече вън от пазара
нищо не затварям
понеделник , ще му мисля
Коментар
Коментар