IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    ....
    Големи къси позиции на къси AUD/USD (от 1,0380), дълги EUR/AUD (от 1,3660) ....
    Мисля че малко рано си скъсил ...Ако има ози-корекция тя ще е след RBA-заседанието във вторник ...Дългите в EUR/AUD- ми се струват по-резонни , но още нямам сигнал
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Дъдли приключи. Сега може вместо поскъпване, да имаме "изсипване".
      Големи къси позиции на къси AUD/USD (от 1,0380), дълги EUR/AUD (от 1,3660) и обичайното късо сребро (от 37,58).

Трябва и борсата да започне да пада, за да ми излезе сметката.

Успехи и хубав уикенд ви желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
        дали е време и на подлъганите тренд бичета да им барнат стопчетата
        От 1,4280-1.4310 може да се очаква корекция.

Коментар

• Интересна реплика от преди малко. да видим как ще я осмисли пазара.

Dudley: Expects Core Prices To Tick Up A Bit On Oil, Commodities

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            мерси!

Идеята е да се разбират движенията, а не да се познават.
            Дъдли все още говори. Виж какво ще стане, когато свърши..... Движенията последните 1-2 часа бяха предизвикани от вербални намеси, след малко ще започне да действа фундамента и поне според мен - доларът трябва да поскъпне. За евро/долар не съм сигурен какво ще е движението, но срещу къмодити валутите е логично да имаме поскъпване. (злато и сребро също. )
            Успех!
            Виждаш ли, как може да се разбираме ако се изразяваме без ирония или сарказъм.
            Дъдли каквото и да каже ще е все тая.
            Според Плосър възстановяването на икономиката може да изиска повишаване на лихвите скоро
            Преди това доста новини изляоха от Европа, но за мен лично всички чакаха НФПР и щяха да го отиграят така, без значение дали цифрите са тези като настоящите или с 10к на минус. Просто отклонението не е голямо.
            Лично според мен продължаващият спад при Разходи за строителство оказа отрезвяващ ефект на пазара. А и предстоящите фалити на Фени и Фреди тежат много на $.
            Ясно е че ЕЦБ ще вдига лихвата, докато това действие от страна на ФЕД според мен се отлага за 2-та половина на годината. Имам още една торба аргументи, но детето напира да играе на РС, така, че през уикенда ще напиша един тримесечен анализ и тогава можем да поспорим по него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              Мерси и на теб успех. А целите вече ги писах къде трябва да са до края на денят. Дано мечките не посърнат ако решат да се информират
              дали е време и на подлъганите тренд бичета да им барнат стопчетата

Коментар

Мерси и на теб успех. А целите вече ги писах къде трябва да са до края на денят. Дано мечките не посърнат ако решат да се информират
                благодаря
                къткай си ги овцете ти и тука ще пишеш цели от рода на 37 , 36
                ще те изчакам
                успех

Коментар

Теб съм те признал за малкото хора в този форум с широк хоризонт който вижда нещата в перспектива. И anon6706 също, но той е доста серт по някога, да не кажа в повечето случаи.
                  мерси!

Идеята е да се разбират движенията, а не да се познават.
                  Дъдли все още говори. Виж какво ще стане, когато свърши..... Движенията последните 1-2 часа бяха предизвикани от вербални намеси, след малко ще започне да действа фундамента и поне според мен - доларът трябва да поскъпне. За евро/долар не съм сигурен какво ще е движението, но срещу къмодити валутите е логично да имаме поскъпване. (злато и сребро също. )
                  Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                    затварянията ще говорят още по добре
                    твойте плитки стопове , се знаят
                    влиза се по върхове и дъна , не по щуротии -- по средата на нищото с стоп в нищото
                    успех с дългите

Коментар

• продавам 16 декара на тракия строящата се с разрешително за строеж и ПУП за бензиностанция и заведение 7 метра кота корниз

парцелите са два и се намират от двете страни на магистралата един срещу друг
                      в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

Цифрите в момента говорят красноречиво, кой прав и кой крив. А плитките стопове са точно за дни като днешните.
                        затварянията ще говорят още по добре
                        твойте плитки стопове , се знаят
                        влиза се по върхове и дъна , не по щуротии -- по средата на нищото с стоп в нищото
                        успех с дългите

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Екстра се нареждат нещата ....Най-късно в понеделник на обед трябва да е над 1.4300

Пък ФЕД почне ли да говори за качване на лихвите ,до 1.6470 няма да имаме никви грижи
                          Теб съм те признал за малкото хора в този форум с широк хоризонт който вижда нещата в перспектива. И anon6706 също, но той е доста серт по някога, да не кажа в повечето случаи.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                            Петре , убав анализатор си , но за треид не ставаш , никви високи нива не се задават днес
                            ко затвори над 39ХХ ще е постижение , за бичетата !!Влезна в корекция еврото
                            Вземи се огледай за надоле , поне ще дадеш убави нива за изход от късите
                            Цифрите в момента говорят красноречиво, кой прав и кой крив. А плитките стопове са точно за дни като днешните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Още ли не сте разбрали, че лихви в Европа и САЩ тази година няма да се вдигат? А най-вероятно и догодина!
                              И ти бъркаш.
                              Още другата седмица ЕЦБ ще вдигне лихвата, а ФЕД до месец или нефт към 115 ще прекрати предсрочно програмите.
                              Централните банки се усетиха вече, макар и доста късно, каква беля сториха.

Коментар

• Екстра се нареждат нещата ....Най-късно в понеделник на обед трябва да е над 1.4300

Пък ФЕД почне ли да говори за качване на лихвите ,до 1.6470 няма да имаме никви грижи
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X