If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
....
Големи къси позиции на къси AUD/USD (от 1,0380), дълги EUR/AUD (от 1,3660) ....
Мисля че малко рано си скъсил ...Ако има ози-корекция тя ще е след RBA-заседанието във вторник ...Дългите в EUR/AUD- ми се струват по-резонни , но още нямам сигнал
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Дъдли приключи. Сега може вместо поскъпване, да имаме "изсипване".
Големи къси позиции на къси AUD/USD (от 1,0380), дълги EUR/AUD (от 1,3660) и обичайното късо сребро (от 37,58).
Трябва и борсата да започне да пада, за да ми излезе сметката.
Идеята е да се разбират движенията, а не да се познават.
Дъдли все още говори. Виж какво ще стане, когато свърши..... Движенията последните 1-2 часа бяха предизвикани от вербални намеси, след малко ще започне да действа фундамента и поне според мен - доларът трябва да поскъпне. За евро/долар не съм сигурен какво ще е движението, но срещу къмодити валутите е логично да имаме поскъпване. (злато и сребро също. )
Успех!
Виждаш ли, как може да се разбираме ако се изразяваме без ирония или сарказъм.
Дъдли каквото и да каже ще е все тая. Според Плосър възстановяването на икономиката може да изиска повишаване на лихвите скоро
Преди това доста новини изляоха от Европа, но за мен лично всички чакаха НФПР и щяха да го отиграят така, без значение дали цифрите са тези като настоящите или с 10к на минус. Просто отклонението не е голямо.
Лично според мен продължаващият спад при Разходи за строителство оказа отрезвяващ ефект на пазара. А и предстоящите фалити на Фени и Фреди тежат много на $.
Ясно е че ЕЦБ ще вдига лихвата, докато това действие от страна на ФЕД според мен се отлага за 2-та половина на годината. Имам още една торба аргументи, но детето напира да играе на РС, така, че през уикенда ще напиша един тримесечен анализ и тогава можем да поспорим по него.
Теб съм те признал за малкото хора в този форум с широк хоризонт който вижда нещата в перспектива. И anon6706 също, но той е доста серт по някога, да не кажа в повечето случаи.
мерси!
Идеята е да се разбират движенията, а не да се познават.
Дъдли все още говори. Виж какво ще стане, когато свърши..... Движенията последните 1-2 часа бяха предизвикани от вербални намеси, след малко ще започне да действа фундамента и поне според мен - доларът трябва да поскъпне. За евро/долар не съм сигурен какво ще е движението, но срещу къмодити валутите е логично да имаме поскъпване. (злато и сребро също. )
Успех!
затварянията ще говорят още по добре
твойте плитки стопове , се знаят
влиза се по върхове и дъна , не по щуротии -- по средата на нищото с стоп в нищото
успех с дългите
Мерси и на теб успех. А целите вече ги писах къде трябва да са до края на денят. Дано мечките не посърнат ако решат да се информират
Цифрите в момента говорят красноречиво, кой прав и кой крив. А плитките стопове са точно за дни като днешните.
затварянията ще говорят още по добре
твойте плитки стопове , се знаят
влиза се по върхове и дъна , не по щуротии -- по средата на нищото с стоп в нищото
успех с дългите
Екстра се нареждат нещата ....Най-късно в понеделник на обед трябва да е над 1.4300
Пък ФЕД почне ли да говори за качване на лихвите ,до 1.6470 няма да имаме никви грижи
Теб съм те признал за малкото хора в този форум с широк хоризонт който вижда нещата в перспектива. И anon6706 също, но той е доста серт по някога, да не кажа в повечето случаи.
Петре , убав анализатор си , но за треид не ставаш , никви високи нива не се задават днес
ко затвори над 39ХХ ще е постижение , за бичетата !!Влезна в корекция еврото
Вземи се огледай за надоле , поне ще дадеш убави нива за изход от късите
Цифрите в момента говорят красноречиво, кой прав и кой крив. А плитките стопове са точно за дни като днешните.
Още ли не сте разбрали, че лихви в Европа и САЩ тази година няма да се вдигат? А най-вероятно и догодина!
И ти бъркаш.
Още другата седмица ЕЦБ ще вдигне лихвата, а ФЕД до месец или нефт към 115 ще прекрати предсрочно програмите.
Централните банки се усетиха вече, макар и доста късно, каква беля сториха.
Коментар