Първоначално изпратено от fickata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеаз излязох от озито, виж мнението на схемата в специализираната темаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеБе само на мен ли ми се струва че тоя форум много се е освинил??
Според мен ако някой не знае на каква тема е форумът ще му е много трудно да разбере
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеСамо на прасето не му се струва !!!Лакомия, га почне и няма запор !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕдно дългосрочно късо от мен 4225/4291 за 4077 първа цел. Нямам време да гледам какво се случваИ кво, за цял ден само 1 пипс ли мръднахте
)) Индексите що ги селнаха така зловещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеKaто е толкоз пестелив
поне ГОИ ли те доволнпо???Нъл ти бях казал, че съм от онез черните свини, дет плющят на свобода !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНе е , пестелив е !
поне ГОИ ли те доволно???--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЩом си от тез требе и да си искъпан!!!!
Явно собственника ти е мизерник !!!!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар