IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чичо ДАУ що ги разтяга тез ластици ? ко стана?
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Малеее, как ги резнаха индексите не е истина

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
        Да,прав си няма нужда от коментари
        +1024 !!!!
        За занулилите или добро или нищо !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Абе не е точно така , но не ми се влиза в детайли , щото и в страха и алчността има голяма доза човешка трагедия ....
          Да,прав си няма нужда от коментари
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Всички скендъли тук произлизат от това, че един търгува от сега за след 3 мин, друг от сега за след 3 часа, трети от сега за след 3 дни, четвърти за след 3 години а пети от сега до другото дърво Важното е лаф да става

Коментар

Вяла Проба за надолу като че ли имаше,но накрая пак Спартанеца ще се окаже с правилна прогноза.Нале!
              Има като че ли сел-лимит ордери ,които се задействат около 1.4310,или пут опции,което не е добре за нас тревопасните.

Коментар

Еми ако не се е мъчил за тях ...колко му е.
                Абе не е точно така , но не ми се влиза в детайли , щото и в страха и алчността има голяма доза човешка трагедия ....
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Вяла Проба за надолу като че ли имаше,но накрая пак Спартанеца ще се окаже с правилна прогноза.Нале!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                    Мале къв си ми наивник -Тръцито бил казал нещо си -това че се е изказал в ден в който завършва възходящо движение е чиста случайност .

Неговото изказване каква връзка ще има например в започващото низходящо движение примерно в АУД/$ .

Изказа ли се Тръцито при 1,1850 че започна това движение до тея дни бре отворко
                    Добре, наивник съм и съм отворко. Ще си поръся главата с пепел веднага.
                    Нещо друго да ме светнеш което незнам?

Коментар

Двама разкулачени от форекса познавам ..Взеха им апартаментите ---единият около 1.3000 евро/долар , продаде имот и скъсяваше за 0.8000 ( декември 2007 г. ) , Пък другия профука два апартамента със скалпиране .....

С тая дълга долар/йена си потенциален следващ кандидат в тъжния списък
                      Еми ако не се е мъчил за тях ...колко му е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                        а като те карах да залагаш апартамента с/у йената се дърпа
                        Ти нали значеш, че по нашенско
                        хапартаменти никогаш не се продават !!!!
                        Пък кой точно апартамент да продам и
                        на кои точно балък да го пробутам
                        на ДЕБЕЛА цена и то бързо бързо???
                        То има един ПОР тука, но той е прошляк
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                          единствено в твоите мечти. Едва ли си направи труда да видиш какво каза Трише. Ама не ти и трябва.
                          Мале къв си ми наивник -Тръцито бил казал нещо си -това че се е изказал в ден в който завършва възходящо движение е чиста случайност .

Неговото изказване каква връзка ще има например в започващото низходящо движение примерно в АУД/$ .

Изказа ли се Тръцито при 1,1850 че започна това движение до тея дни бре отворко

Коментар

Мани мани. Аз по принцип йена не пипам. Но без да ме е срам си признавам че преди 2 седмици глътнах вода и в двете посоки

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                              а като те карах да залагаш апартамента с/у йената се дърпа
                              Двама разкулачени от форекса познавам ..Взеха им апартаментите ---единият около 1.3000 евро/долар , продаде имот и скъсяваше за 0.8000 ( декември 2007 г. ) , Пък другия профука два апартамента със скалпиране .....

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                                Този ще е бърз и продължителен
                                единствено в твоите мечти. Едва ли си направи труда да видиш какво каза Трише. Ама не ти и трябва.

Коментар

Working...
                                X