IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    пиян анализатор на хоризонта.
    малиии кви сме добри ........ на 5 бири - трендове, проекции клинове ... не, не е истина .
    Комарджи,пиениот не е анализатор,а трейдър,каквото и да значи това,демек търговец,важното е да приебе някого
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      малко късно се включвам , ама да питам и аз
      от цялата тази шарения как виждаш цената?
      виждам , че си девствен още /за пазара говоря / .махай индикаторите и се учи да четеш цената, от нея по-велик индикатор НЯМА . американците имат един много хубав лаф KISS / Keep It Simple Stupid /
      Ееееееееее,ти пък къде отиде,тоз ник е клонинг на Петрето бря
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Пич,
        днес за втори път пускаш снимка заемаща цял екран.
        Не ни наказвай така бе човек.
        ------
        долу кликваш в "форум и уеб връзки", копираш първия линк и си готов ..... ако желаеш, например
        вчера се научих как става и още не моа да се нарадвам не ви ли харесват ?
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Петре, ако маите, които са доказали, че са били доста интелигентна нация, се окажат прави за 2012, то тогава какво става с твоите 5 годишни прогнози ?
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Питай там дет си го прочел. Извадено извън контекста, просто не си струва да си губим времето взаимно.
            ц-ццц,
            бъркаш с концепцията - медийната.
            -------
            да ти кажа не ме интересува в контекста, а принципно ... а честно казано не ме е** и каквото ще да е.

Коментар

• що по добре не кажете какво мислите за понеделник ? по - конструктивно ще е ....
              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Абе ти верно имаш отклонения ! Чак си забавен !
                С тези твои усмивки, направо ми разтопи сърцето. Няма как да не те поздравя http://www.gospodari.com/video/gafov...rasito-glavata

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                  Ред пусни негрята че ше стане 50 стинки
                  Пич,
                  днес за втори път пускаш снимка заемаща цял екран.
                  Не ни наказвай така бе човек.
                  ------
                  долу кликваш в "форум и уеб връзки", копираш първия линк и си готов ..... ако желаеш, например

Коментар

Караиванов,
                    един въпрос. какво е "вълнова конфигурация (1-3-5-А-В-С)" ???
                    Питай там дет си го прочел. Извадено извън контекста, просто не си струва да си губим времето взаимно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                      ...........ми аз това що съм го пропуснала ?
                      Ееее, то и слънцето нощем не свети.
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Ний Господ няма да търсим, той Рукито е по тройките.
                        ...........ми аз това що съм го пропуснала ?
                        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Ред пусни негрята че ше стане 50 стинки

Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                            хихихи има един основен проблем в аватарчето цвета на косата ...с това русо и господ не може да ми помогне..
                            Ний Господ няма да търсим, той Рукито е по тройките.

Коментар

• Караиванов,
                              един въпрос. какво е "вълнова конфигурация (1-3-5-А-В-С)" ???

Коментар

Ами... ако си това от аватарчето, да ослужим с нещо !
                                хихихи има един основен проблем в аватарчето цвета на косата ...с това русо и господ не може да ми помогне..

Коментар

Working...
                                X