Първоначално изпратено от ТАТО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеТи сега какво - афтобиографията ли да си напиша тук? Ако толкова те вълнува мога да ти я разкажа на маса.Аз не бих се гордял, ако моята беше такава.
Мъчи ме, че си много добър, а си неоценен.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВероятно, според мен - точно обратното. След някакъв кратък ефект, доларът ще се дебазира още по-ожесточено, и Дау ще продължи да фърчи нагоре, заедно със злато, петрол и т.н.
Защо?
Всъщност във САЩ са големи Кейнсианци ужким, но тогава защо задвижват контракционна фискална политика в грешния момент от бизнес цикъла? Защо е труден въпрос, но го правят. До какво ще доведе това - очевидно като начало до намален G компонент от БВП. От там цялата крива на инжекциите се придвижва надолу. Вероятно тезата е, че повишеното доверие ще ускори I - но това е съминтелно, at best.
Как ще реагира ФЕД - ами изправен пред двойния си мандат, и умножен спад в БВП компонентите, ще трябва да започне още по-ожесточено да налива БВП .... ъъъъъъ ... "ликвидност", чрез ПОМО на първичните дилъри, които същи дилъри после помпат Дау а от там и I.
ПП Забравяме друг много важен момент - именно данъчната реформа, която предстои в САЩ. Не съм достатъчно запознат, за да я коментирам и да знам, какъв ще бъде ефектът, но такъв със сигурност ще има.
ПП2 : Как ще го отиграя аз - ще търся след моментния ефект(спад), за който говоря, дълги в Дау, златото, еврото. Дългият Дау, след началния спад, ще бъде на-добрата позиция, защото от там ще текат реките кинти от ФЕД.
Според мен задава се Д Е Ф Л А Ц И Я Това е посланието от тази сутринТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЗабелязваш грешките, браво ! Е, хора сме.Ама гледам не си коментирал останалата част от поста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеАстрология.....Астрономия......почти няма разликаАма гледам не си коментирал останалата част от поста.
П.П. А за това как влияят планетите върху нашият живот е по-скоро астрология, ама може и да греша.Last edited by fickata; 09.04.2011, 11:44.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеБляяя бляяя бляяя...
Поне пиши и ти като Стамбулито че хоризонта ти е 20 години, може нещо да налучкаш.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВероятно, според мен - точно обратното. След някакъв кратък ефект, доларът ще се дебазира още по-ожесточено, и Дау ще продължи да фърчи нагоре, заедно със злато, петрол и т.н.
Защо?
Всъщност във САЩ са големи Кейнсианци ужким, но тогава защо задвижват контракционна фискална политика в грешния момент от бизнес цикъла? Защо е труден въпрос, но го правят. До какво ще доведе това - очевидно като начало до намален G компонент от БВП. От там цялата крива на инжекциите се придвижва надолу. Вероятно тезата е, че повишеното доверие ще ускори I - но това е съминтелно, at best.
Как ще реагира ФЕД - ами изправен пред двойния си мандат, и умножен спад в БВП компонентите, ще трябва да започне още по-ожесточено да налива БВП .... ъъъъъъ ... "ликвидност", чрез ПОМО на първичните дилъри, които същи дилъри после помпат Дау а от там и I.
ПП Забравяме друг много важен момент - именно данъчната реформа, която предстои в САЩ. Не съм достатъчно запознат, за да я коментирам и да знам, какъв ще бъде ефектът, но такъв със сигурност ще има.
ПП2 : Как ще го отиграя аз - ще търся след моментния ефект(спад), за който говоря, дълги в Дау, златото, еврото. Дългият Дау, след началния спад, ще бъде на-добрата позиция, защото от там ще текат реките кинти от ФЕД.
Поне пиши и ти като Стамбулито че хоризонта ти е 20 години, може нещо да налучкаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЗначи имаш анализаторски способности и по астрология. Похвално !
Аз да попитам и друго. Преди време каза, че от 19 години си в занаята. Мисля си ако си наистина толкова добър ( днес нали го доказа ?) и знаеш как ще се движат валутите не за ден, седмица или месец, а за години, то не трябваше ли вече да те видим сниман на корицата на Форбс ? Няколко пъти !
Коментар
-
Ето малко примери за подаръците на добрия чичо Бен.
http://www.newyorkfed.org/markets/po...showSearchForm
Ето я "стената на срамът"
http://www.newyorkfed.org/markets/pr...s_current.htmlLast edited by Fiscalist; 09.04.2011, 11:04.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЯсно Реде, ама нищо не пречи да изкроси още 500 пипса нагоре до края на април и след това да се свлече. Как мислиш ?
Поне до 1.45999 много вероятно !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Вероятно, според мен - точно обратното. След някакъв кратък ефект, доларът ще се дебазира още по-ожесточено, и Дау ще продължи да фърчи нагоре, заедно със злато, петрол и т.н.
Защо?
ПП2 : Как ще го отиграя аз - ще търся след моментния ефект(спад), за който говоря, дълги в Дау, златото, еврото. Дългият Дау, след началния спад, ще бъде на-добрата позиция, защото от там ще текат реките кинти от ФЕД.Last edited by Fiscalist; 09.04.2011, 10:54.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМУТРОПРАС
щом няма да пилеят
значи долара ще поскъпва.
Ще има реакция на ФЕД
при петрол над тяхните си сметки!!!!
Май казват, че над 120$ барела
не им било изгодно,,,,,,,,,,,,,,,Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар