IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    Искаш да кажеш че ще има инфлация в Щатите при намаляващи разходи и пари за заплати
    Според мен задава се Д Е Ф Л А Ц И Я Това е посланието от тази сутрин
    Тато - инфлацията е факт, не само в САЩ, а в целият свят. Това което ще се случи е да продължи да расте дефицита и да се емитират нови бондове и трежърита с все по-висока доходност. А тя за да се компенсира, ще се наложи да продължи девалвацията/обезценката на долара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
      Ти сега какво - афтобиографията ли да си напиша тук? Ако толкова те вълнува мога да ти я разкажа на маса.
      Афтобиографията ти може да се открие и в нета ! Аз не бих се гордял, ако моята беше такава. Мъчи ме, че си много добър, а си неоценен.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• По-малко глупост и агресия,
        ПОВЕЧЕ МИСЪЛ !!!!!!!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=whjD_1E0Lls
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Вероятно, според мен - точно обратното. След някакъв кратък ефект, доларът ще се дебазира още по-ожесточено, и Дау ще продължи да фърчи нагоре, заедно със злато, петрол и т.н.
          Защо?
          Всъщност във САЩ са големи Кейнсианци ужким, но тогава защо задвижват контракционна фискална политика в грешния момент от бизнес цикъла? Защо е труден въпрос, но го правят. До какво ще доведе това - очевидно като начало до намален G компонент от БВП. От там цялата крива на инжекциите се придвижва надолу. Вероятно тезата е, че повишеното доверие ще ускори I - но това е съминтелно, at best.
          Как ще реагира ФЕД - ами изправен пред двойния си мандат, и умножен спад в БВП компонентите, ще трябва да започне още по-ожесточено да налива БВП .... ъъъъъъ ... "ликвидност", чрез ПОМО на първичните дилъри, които същи дилъри после помпат Дау а от там и I.
          ПП Забравяме друг много важен момент - именно данъчната реформа, която предстои в САЩ. Не съм достатъчно запознат, за да я коментирам и да знам, какъв ще бъде ефектът, но такъв със сигурност ще има.
          ПП2 : Как ще го отиграя аз - ще търся след моментния ефект(спад), за който говоря, дълги в Дау, златото, еврото. Дългият Дау, след началния спад, ще бъде на-добрата позиция, защото от там ще текат реките кинти от ФЕД.
          Искаш да кажеш че ще има инфлация в Щатите при намаляващи разходи и пари за заплати
          Според мен задава се Д Е Ф Л А Ц И Я Това е посланието от тази сутрин
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Забелязваш грешките, браво ! Е, хора сме. Ама гледам не си коментирал останалата част от поста.
            Ти сега какво - афтобиографията ли да си напиша тук? Ако толкова те вълнува мога да ти я разкажа на маса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              Астрология.....Астрономия......почти няма разлика
              Забелязваш грешките, браво ! Е, хора сме. Ама гледам не си коментирал останалата част от поста.

П.П. А за това как влияят планетите върху нашият живот е по-скоро астрология, ама може и да греша.
              Last edited by fickata; 09.04.2011, 11:44.
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                Бляяя бляяя бляяя...
                Поне пиши и ти като Стамбулито че хоризонта ти е 20 години, може нещо да налучкаш.
                А то че много ефекти ще бъдат дългосрочни, да, но нищо не пречи ФЕД да отвори касата на двойни обороти при следващото ПОМО, нали?
                Custodite sortem vestram

Коментар

Вероятно, според мен - точно обратното. След някакъв кратък ефект, доларът ще се дебазира още по-ожесточено, и Дау ще продължи да фърчи нагоре, заедно със злато, петрол и т.н.
                  Защо?
                  Всъщност във САЩ са големи Кейнсианци ужким, но тогава защо задвижват контракционна фискална политика в грешния момент от бизнес цикъла? Защо е труден въпрос, но го правят. До какво ще доведе това - очевидно като начало до намален G компонент от БВП. От там цялата крива на инжекциите се придвижва надолу. Вероятно тезата е, че повишеното доверие ще ускори I - но това е съминтелно, at best.
                  Как ще реагира ФЕД - ами изправен пред двойния си мандат, и умножен спад в БВП компонентите, ще трябва да започне още по-ожесточено да налива БВП .... ъъъъъъ ... "ликвидност", чрез ПОМО на първичните дилъри, които същи дилъри после помпат Дау а от там и I.
                  ПП Забравяме друг много важен момент - именно данъчната реформа, която предстои в САЩ. Не съм достатъчно запознат, за да я коментирам и да знам, какъв ще бъде ефектът, но такъв със сигурност ще има.
                  ПП2 : Как ще го отиграя аз - ще търся след моментния ефект(спад), за който говоря, дълги в Дау, златото, еврото. Дългият Дау, след началния спад, ще бъде на-добрата позиция, защото от там ще текат реките кинти от ФЕД.
                  Бляяя бляяя бляяя...
                  Поне пиши и ти като Стамбулито че хоризонта ти е 20 години, може нещо да налучкаш.

Коментар

Значи имаш анализаторски способности и по астрология. Похвално !
                    Аз да попитам и друго. Преди време каза, че от 19 години си в занаята. Мисля си ако си наистина толкова добър ( днес нали го доказа ? ) и знаеш как ще се движат валутите не за ден, седмица или месец, а за години, то не трябваше ли вече да те видим сниман на корицата на Форбс ? Няколко пъти !
                    Астрология.....Астрономия......почти няма разлика

Коментар

• Ето малко примери за подаръците на добрия чичо Бен.
                      http://www.newyorkfed.org/markets/po...showSearchForm
                      Ето я "стената на срамът"
                      http://www.newyorkfed.org/markets/pr...s_current.html
                      Last edited by Fiscalist; 09.04.2011, 11:04.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

Ясно Реде, ама нищо не пречи да изкроси още 500 пипса нагоре до края на април и след това да се свлече. Как мислиш ?
                        МУТРОПРАС може чадо ЛОЕНО може,,,,,,,,,
                        Поне до 1.45999 много вероятно !!!!

Коментар

• Вероятно, според мен - точно обратното. След някакъв кратък ефект, доларът ще се дебазира още по-ожесточено, и Дау ще продължи да фърчи нагоре, заедно със злато, петрол и т.н.
                          Защо?
                          Last edited by Fiscalist; 09.04.2011, 10:54.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            МУТРОПРАС
                            щом няма да пилеят
                            значи долара ще поскъпва.
                            Ще има реакция на ФЕД
                            при петрол над тяхните си сметки!!!!
                            Май казват, че над 120$ барела
                            не им било изгодно,,,,,,,,,,,,,,,
                            Ясно Реде, ама нищо не пречи да изкроси още 500 пипса нагоре до края на април и след това да се свлече. Как мислиш ?

Коментар

+1024

Коментар

• МУТРОПРАС
                                щом няма да пилеят
                                значи долара ще поскъпва.
                                Ще има реакция на ФЕД
                                при петрол над тяхните си сметки!!!!
                                Май казват, че над 120$ барела
                                не им било изгодно,,,,,,,,,,,,,,,

Коментар

Working...
                                X