IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
    Ами може би трябва да изходим от смисъла на думата инфлация -увеличено количество пари в каналите на паричното обръщение.И тъй като паричните знаци /EUR,USD са различни следва че и тяхното количество в обръщение е различно а и от там следва че не бива да търсиш зависимост между инфлацията в САЩ и Еврозоната ...друг е въпроса как така се получава че след като САЩ печатат толкова парични знаци при тях инфлацията е по -ниска ...но за това има още много фактори които влияят ...знайни и незнайни ...така си мисля ,пък и тук има доста спецове нека и те коментират ...
    Кефче драго ми е да видя тук жена да мисли ...................................... за финанси и аз затуй тука ги питах щот знам че има спецове ама или нямат идея защо така се получава или релаксират още > ако не ми отговорят днес утре пак ще питам
    така де >>>>>>> излиза че ЕЦБ е напечатала повеке ойро отколкото ФЕД долари и интересно защо не може да си ги прибере обратно в хранилищата за да успокои инфлацията а предпочита да дигне лихвата и от там да затрудни връщането на кредитите
    вий сте сега > мислете
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
      някой от вас може ли да даде смислено обяснение защо инфлацията в Еврозоната расте а в Щатите не расте ?

http://metatrader.benchmark.bg/lgnb5.../anal4637.html
      Върху поскъпването на еврото в най-голяма степен повлия вчерашната среща на Европейската централна банка, на която основната лихва в региона беше увеличена за първи път от лятото на 2008 година насам с 25 базисни пункта. Тъй като това решение беше очаквано от мнозинството пазарни участници, те се нуждаеха от положителни коментари от страна на президента на банката Жан-Клод Трише, за да подновят покупките на единната валута.

Именно на такива изказвания станахме свидетели след приключването на заседанието, след като ръководителите на монетарната институция изказаха опасения, че инфлацията в региона може да продължи да расте, което на свой ред може да принуди централната банка да предприеме нови увеличения на лихвите.
      Ами може би трябва да изходим от смисъла на думата инфлация -увеличено количество пари в каналите на паричното обръщение.И тъй като паричните знаци /EUR,USD са различни следва че и тяхното количество в обръщение е различно а и от там следва че не бива да търсиш зависимост между инфлацията в САЩ и Еврозоната ...друг е въпроса как така се получава че след като САЩ печатат толкова парични знаци при тях инфлацията е по -ниска ...но за това има още много фактори които влияят ...знайни и незнайни ...така си мисля ,пък и тук има доста спецове нека и те коментират ...
      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• някой от вас може ли да даде смислено обяснение защо инфлацията в Еврозоната расте а в Щатите не расте ?

http://metatrader.benchmark.bg/lgnb5.../anal4637.html
        Върху поскъпването на еврото в най-голяма степен повлия вчерашната среща на Европейската централна банка, на която основната лихва в региона беше увеличена за първи път от лятото на 2008 година насам с 25 базисни пункта. Тъй като това решение беше очаквано от мнозинството пазарни участници, те се нуждаеха от положителни коментари от страна на президента на банката Жан-Клод Трише, за да подновят покупките на единната валута.

Именно на такива изказвания станахме свидетели след приключването на заседанието, след като ръководителите на монетарната институция изказаха опасения, че инфлацията в региона може да продължи да расте, което на свой ред може да принуди централната банка да предприеме нови увеличения на лихвите.
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
          Та мацето в бяло дето присъстваше бях аз и айде сега кажи кой е брокера щото с МТ4 наистина затварям в 23,00 в петък и в неделя през нощта знае ли как отварям ?..............с ГАП....
          Поизлез от кепенците де, Маце в Бяло
          Къде и кога се търгува валута?

ПП: И колко е гапа според теб (въпрос целящ да оправдае разноските по уикенд-сделка)?

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
            Поздрави Единият Тук, все пак звучи по-добре от Мутропрас а и не се сещах точно с кого обсъждахме това търгуване (беше нощ и само едно маце в бяло ни светеше на дискусийката)

Като оставим хумора на страна, валутни сделки могат да се сключват по доста повечко начини - и по всяко време.
            Та мацето в бяло дето присъстваше бях аз и айде сега кажи кой е брокера щото с МТ4 наистина затварям в 23,00 в петък и в неделя през нощта знае ли как отварям ?..............с ГАП....
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              http://www.investor.bg/news/article/115211/130.html

Кво ви пееше радиото преди един месец а?
              А вие "Давай доларе, та давай доларе".
              Ето сега долара дава, но от стойността си
              Ся ша го купим.
              А ти радио пей пей, залудо работи - залудо не стой.

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/115211/130.html

Кво ви пееше радиото преди един месец а?
                А вие "Давай доларе, та давай доларе".
                Ето сега долара дава, но от стойността си

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  Какво имаш на предвид ?
                  Нали не трейдиш уикенди ве, що питаш?
                  Имам предвид че търговия се прави не само от платформите (дадох пример с МТ4). Не подценявам възможност без значение откъде идва.

Коментар

Засега изпуснахме 20 пипа от обяд насам и то сигурни, ще видим утре колко още ще са
                    Какво имаш на предвид ?
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Фицката бе Джейми ! МУТРОПРАС е запазена марка на Реда. Не плагиатствай.
                      А за мен единственните сделки които сключвам са от понеделник до петък и съм доволен на това.
                      Когато изкоментирах вчера изказването ти , че ще чакаш да чуеш решението за бюджета, имах на предвид, че като станем днес ще го прочетем и реално нищо няма да сме изпуснали.
                      Засега изпуснахме 20 пипа от обяд насам и то сигурни, ще видим утре колко още ще са

Коментар

Поздрави Единият Тук, все пак звучи по-добре от Мутропрас а и не се сещах точно с кого обсъждахме това търгуване (беше нощ и само едно маце в бяло ни светеше на дискусийката)

Като оставим хумора на страна, валутни сделки могат да се сключват по доста повечко начини - и по всяко време.
                        Фицката бе Джейми ! МУТРОПРАС е запазена марка на Реда. Не плагиатствай.
                        А за мен единственните сделки които сключвам са от понеделник до петък и съм доволен на това.
                        Когато изкоментирах вчера изказването ти , че ще чакаш да чуеш решението за бюджета, имах на предвид, че като станем днес ще го прочетем и реално нищо няма да сме изпуснали.
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Единият тук, бях аз. Явно не си разбрал чувството ми за хумор ! Както и да е.
                          Поздрави Джейми !

П.П. Не ползвам МТ4

Коментар

Догодина е далече, понеделник е близо.
                            Един тук се чудеше как може да се търгува уикенда - ами МОЖЕ макар и не на МТ4 примерно
                            Единият тук, бях аз. Явно не си разбрал чувството ми за хумор ! Както и да е.
                            Поздрави Джейми !

П.П. Не ползвам МТ4

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              Дрън,дрън,дрън.От девет кладенеца вода докара,само за да ни кажеш,че омразният долар ще се обезценява спрямо великолепното евро.Ами ако догодина отново е на дневен ред разпада на еврозоната?
                              А?
                              Догодина е далече, понеделник е близо.
                              Един тук се чудеше как може да се търгува уикенда - ами МОЖЕ макар и не на МТ4 примерно

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Именно, погледни го така
                                Y = C+I+G+X-M. Пада G, с доста, какво прави ФЕД, при ниска утилизация на капацитета? ............
                                Дрън,дрън,дрън.От девет кладенеца вода докара,само за да ни кажеш,че омразният долар ще се обезценява спрямо великолепното евро.Ами ако догодина отново е на дневен ред разпада на еврозоната?
                                А?
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X