Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеБоко, сигурно не се учат ама нещо си вярвам"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКолко пипа е ?
Ако това ти помогне с нещо
Last edited by bokogega; 10.04.2011, 22:51."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЧетери крака,две уши и една опашка,
т.е. ПАЧАМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКолко пипа е ?
т.е. ПАЧА--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеГАП-че надолеМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеАми аз нали съм малко руса може още малко да продължа да поразсъждавам хихих....но продължавайки в моя ред на мисли и на определението за инфлация което във втората си част казва че инфлацията е и цялостно покачване на цените породено от недостиг на общото предлагане ..значи 1.няма предлагане ..защо ?на пръв поглед звучи глупаво ...нямало предлагане ...предлагане има но предимно на ефтини азиатски и арабски производства защото стойността на производството в еврозоната е много висока, за сравнение цените на стоките произвеждани в азиатските и арабските страни ... и в период на глобална икон.криза се купуват ефтини стоки а скъпо стурващите европейски са с намалено потребление от там и на производство а какво движи бюджета на една страна ,респективно съюз ?БВП ето ти един омагьосан кръг и то само с един от факторите .
По отношение на въпроса ти защо ЕЦБ не си ги прибере ?представиси, че до скоро те са били някъде ....във вид на инвестиции на спестявания ..на каквото ти душа иска и в един момент са на пазара на парите ....защо ли ? може би не доверие ?може би прилив в други по надеждни в период на криза инвестиции ...един господ знае ...айде стига съм мислила ще ми почерее косата ..."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеФ-че, Бренекето не вкарва цената на горивата като смята инфлациятаИ си купуват петрол на "старите цени".
А Тирбушона.. Ами върти едни скъпи пари в еврозоната че си има проблеми, и така....Те тез похвати в УНСС не се учат
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеКефче драго ми е да видя тук жена да мисли ...................................... за финансии аз затуй тука ги питах щот знам че има спецове ама или нямат идея защо така се получава или релаксират още > ако не ми отговорят днес утре пак ще питам
така де >>>>>>> излиза че ЕЦБ е напечатала повеке ойро отколкото ФЕД доларии интересно защо не може да си ги прибере обратно в хранилищата за да успокои инфлацията а предпочита да дигне лихвата и от там да затрудни връщането на кредитите
вий сте сега > мислете
По отношение на въпроса ти защо ЕЦБ не си ги прибере ?представиси, че до скоро те са били някъде ....във вид на инвестиции на спестявания ..на каквото ти душа иска и в един момент са на пазара на парите ....защо ли ? може би не доверие ?може би прилив в други по надеждни в период на криза инвестиции ...един господ знае ...айде стига съм мислила ще ми почерее косата ...Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
Коментар