IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Питам от любопитство Боко, понеже не съм в къщи. А има значение, дали е 5 или 55.
    А ,Прасчо да не си на гости на Реда
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
      Боко, сигурно не се учат ама нещо си вярвам
      Грешно си ме разбрал

Коментар

• Питам от любопитство Боко, понеже не съм в къщи. А има значение, дали е 5 или 55.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Боко, сигурно не се учат ама нещо си вярвам
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
            Май ще излезе,че си само руса
            Идеална е!

Коментар

Колко пипа е ?
              Кво ти пука колко пипа е,нали ще трябва да го запълваме
              Ако това ти помогне с нещо
              Last edited by bokogega; 10.04.2011, 22:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Четери крака,две уши и една опашка,
                т.е. ПАЧА
                Тоест 8 ?
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Колко пипа е ?
                  Четери крака,две уши и една опашка,
                  т.е. ПАЧА
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    ГАП-че надоле
                    Колко пипа е ?

Коментар

• ГАП-че надоле
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                        Ами аз нали съм малко руса може още малко да продължа да поразсъждавам хихих....но продължавайки в моя ред на мисли и на определението за инфлация което във втората си част казва че инфлацията е и цялостно покачване на цените породено от недостиг на общото предлагане ..значи 1.няма предлагане ..защо ?на пръв поглед звучи глупаво ...нямало предлагане ...предлагане има но предимно на ефтини азиатски и арабски производства защото стойността на производството в еврозоната е много висока, за сравнение цените на стоките произвеждани в азиатските и арабските страни ... и в период на глобална икон.криза се купуват ефтини стоки а скъпо стурващите европейски са с намалено потребление от там и на производство а какво движи бюджета на една страна ,респективно съюз ?БВП ето ти един омагьосан кръг и то само с един от факторите .
                        По отношение на въпроса ти защо ЕЦБ не си ги прибере ?представиси, че до скоро те са били някъде ....във вид на инвестиции на спестявания ..на каквото ти душа иска и в един момент са на пазара на парите ....защо ли ? може би не доверие ?може би прилив в други по надеждни в период на криза инвестиции ...един господ знае ...айде стига съм мислила ще ми почерее косата ...
                        Май ще излезе,че си само руса

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                          Ф-че, Бренекето не вкарва цената на горивата като смята инфлацията И си купуват петрол на "старите цени".
                          А Тирбушона.. Ами върти едни скъпи пари в еврозоната че си има проблеми, и така....
                          Те тез похвати в УНСС не се учат

Коментар

• Ф-че, Бренекето не вкарва цената на горивата като смята инфлацията И си купуват петрол на "старите цени".
                            А Тирбушона.. Ами върти едни скъпи пари в еврозоната че си има проблеми, и така....
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• 1.4473 20.15h
                              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                                Кефче драго ми е да видя тук жена да мисли ...................................... за финанси и аз затуй тука ги питах щот знам че има спецове ама или нямат идея защо така се получава или релаксират още > ако не ми отговорят днес утре пак ще питам
                                така де >>>>>>> излиза че ЕЦБ е напечатала повеке ойро отколкото ФЕД долари и интересно защо не може да си ги прибере обратно в хранилищата за да успокои инфлацията а предпочита да дигне лихвата и от там да затрудни връщането на кредитите
                                вий сте сега > мислете
                                Ами аз нали съм малко руса може още малко да продължа да поразсъждавам хихих....но продължавайки в моя ред на мисли и на определението за инфлация което във втората си част казва че инфлацията е и цялостно покачване на цените породено от недостиг на общото предлагане ..значи 1.няма предлагане ..защо ?на пръв поглед звучи глупаво ...нямало предлагане ...предлагане има но предимно на ефтини азиатски и арабски производства защото стойността на производството в еврозоната е много висока, за сравнение цените на стоките произвеждани в азиатските и арабските страни ... и в период на глобална икон.криза се купуват ефтини стоки а скъпо стурващите европейски са с намалено потребление от там и на производство а какво движи бюджета на една страна ,респективно съюз ?БВП ето ти един омагьосан кръг и то само с един от факторите .
                                По отношение на въпроса ти защо ЕЦБ не си ги прибере ?представиси, че до скоро те са били някъде ....във вид на инвестиции на спестявания ..на каквото ти душа иска и в един момент са на пазара на парите ....защо ли ? може би не доверие ?може би прилив в други по надеждни в период на криза инвестиции ...един господ знае ...айде стига съм мислила ще ми почерее косата ...
                                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Working...
                                X