If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро на всички и успешна седмица
Оня ден гледах по графиката и досега май , не е имало ЕУР/УСД да обръща в петък или понедилник.
Та моята прогноза е връх - утре, някъде към на Стамбата прогнозата - 1.4565.
п.п. Незнам защо - ама ми се струва, че им идва времето и на злато, сребро, памук.....
Доброе утро,товарищи!
Днес накъде?Четох,че днес ще има изявление от У.Дъдли от ФЕД,а той е един от най-яростните защитници на QE и хлабавата политика.Няма да се отрази добре на долара неговото ,,излагане" мисля.Пък си е и човек на Голдманите,а тяхната цел я знаем
Успехи много и пипсове много желая!
11.04.2011 12:15:00 Изявление на Уилям Дъдли, президент на Федералната нанка в Ню Йорк
Доброе утро,товарищи!
Днес накъде?Четох,че днес ще има изявление от У.Дъдли от ФЕД,а той е един от най-яростните защитници на QE и хлабавата политика.Няма да се отрази добре на долара неговото ,,излагане" мисля.Пък си е и човек на Голдманите,а тяхната цел я знаем
Успехи много и пипсове много желая!
ДоБурито...И като станем какво да го правим, да го ритаме долара докато отлети или да набиваме канчето на ойрото докато клекне?? И за двете съм навит, само да знам как става, че лоша работата.
ПП: Що викате кабела на паунд\долар (ако съм разбрал правилно)
Коментар