If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Те така започват всички войни,някога за красивата Елена,сега за красивото Ефче
Фицка,казах ли ти за двойния връх,бре,серсеминоА ти от сутринта дълги,та дълги...Ама то какво да очаквам,то сега мисли не с главата си
Ефчето е сладурче, не се шегувайте с нея. Пенчев, за мен при двойка, която е в рейндж са правилни и дълги и къси позиции. В крайна сметка приключил съм деня на + 50, което означава, че входовете ми са били правилни. Грешни са ми били лимитите, но аз не мога да бъда 100 % сигурен, как ще се развие тренда. Но именно затова има и стопове. А и представи си как би представлявал един пазар, на който всички само продават или купуват и дали изобщо би съществувал ? И преди съм ти казвал, че аз не съм инвеститор. Приключвайки деня на 30 +, лягам, спя спокойно и чакам следващият ден. Наистина, че имаше заформен двоен връх и то при силна съпротива, но ти самият не си ли бил свидетел, колко често се провалят подобни фигури. Именно затова влизайки в дълги, го правех от нива на подкрепа с малки стопове и при възход, затварях третинката и слагах стопа на +. Грешно ли е ? Мисля, че не !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Айде,бре,годенико,къде се шматкаш,невестата почна да върти очички наляво-надясно
Сядай тука и си изпълнявай мъжките задължения-до сутринта ще и обясняваш къде ще ходи еврото-нагоре,надолу,нагоре,надолу......
Фицка,казах ли ти за двойния връх,бре,серсеминоА ти от сутринта дълги,та дълги...Ама то какво да очаквам,то сега мисли не с главата си
Пенчев някой ден ще ти кажа колко си бил прав........обаче понеже Ефчето не беше днес тук..можеш ли да го светнеш кво ша става с това евро /долар ?
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Яааа в Испания не съм била....... обаче без покана не тръгвам....
Прасето май наистина е влюбено
Фицка,помниш ли моят пост от сутринта за двойния връх,сега ако слезе под 4437-ще преместя лимита на 4380
Чак и аватара си сменил,тц,тц,тц.....
Сърби го нещо между ушите,ама шило в торба не стои,ша излезе наяве,май Ефчето ще си направи разходка до Испания,ако греша ме поправете
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар