IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Че какво му е лошото да помогнете на жените си бре Леле за един лук и картофи се жалвате. Безобразие
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
      Охххх, изкара ми акъла бе прасе.Мислех че си се срещнал с меча на Реда .
      Съжалявам, че не можах да ти обърна фнимание по-рано ама имах среща с родата ти.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Ако купиш пау/д/(н)и срещу долари и вземат , че поскъпнат .. и ги продадеш изгодно, има шанс да изкараш некой леф за домашна помощничка на жена ти или за парфюм и тя за благодарност да ти спретне мусАка ...опа да не обърках форума...?

Коментар

Темата за бисери и вицове е по-надолу.
          Тва са най-големите мошеници ,при това омешани с руска кръв
          Обаче се рекламират и в евроспорт
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Кажи Скорпио. За какво съм ти
            Охххх, изкара ми акъла бе прасе.Мислех че си се срещнал с меча на Реда .
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

Дали си жена е недоказано и без значение
              Жените белят лук и картофи,докато мъжете си чукат лафа по форумите.- това е шегичка
              Между другото - Какво направи с прасето Фиц??? Няма го цял ден тук
              Кажи Скорпио. За какво съм ти
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                На мен пък жена ми не Ще да бели лук и картофи и се налага да го правя аз
                Здравей колега . Не си сам
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

Къде видя да ругая бе хакерче смотано. Отивай да си говориш с бай Пешо. Като те гледам и ти си объркал темата за Гърция с другата
                  Ай ай, виждам че устето ти е още пълно от Оная тема...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Това го кажи на Скорпио.........
                    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                      Шмати, обърка темите май май
                      Туй не са ти Ругатните.
                      Къде видя да ругая бе хакерче смотано. Отивай да си говориш с бай Пешо. Като те гледам и ти си объркал темата за Гърция с другата
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                        Уморих го .....изтрая повече от
                        3 минути .........А ако жена ти бели лук и картофи в кухнята не прави асоциации с другите ...

Коментар

Жените белят лук и картофи,докато мъжете си чукат лафа по форумите.- това е шегичка
                          Уморих го .....изтрая повече от
                          3 минути .........А ако жена ти бели лук и картофи в кухнята не прави асоциации с другите ...някой сме стигнали по далеч от кухнятат , ножа и картофите .............
                          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Шмати, обърка темите май май
                            Туй не са ти Ругатните.

Коментар

Колко дебели ? това че съм жена не те провокира да имаш пренебрежителнло отношение нали ?
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

Някой влезе ли къси при кабела ?
                                Постоянно някой влиза на късо и на дълго..
                                Въпроса е за колко.

Коментар

Working...
                                X