IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Ще ти отговоря с цитат:
    Аз знам, че нищо не знам...но има и такива които и това не знаят" Успехи и на теб!
    туй пак няква философия , за успокоение на неуспелите ............голема мъдрост
    Богатите знаят че знаят повече от идиотите и тва им е достатъчно да си живеят кефа и да правят другите на баламурници --------а бунаците да знаят че нищо не знаят и си живеят спокойно в блатото

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
      да бе , так ще е ......
      потъргувай поне 2-3 лета и си прочети поста тогава отново
      такъв спам не коментирам
      желая ти успех
      Ще ти отговоря с цитат:
      Аз знам, че нищо не знам...но има и такива които и това не знаят" Успехи и на теб!
      П.П. Във връзка с МА.
      Постнал съм стратегията си няколко пъти. и коментари какво може да научиш от МА. Като добавиш към това ПА , и неагресивен мартингейл, ще се убедиш сам, може ли да се печели от форекс. И още нещо. Сещай се отвреме на време за народната мъдрост
      "Лакомията е уморила повече хора от глада"
      Last edited by 4un4o; 18.04.2011, 12:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Има ли още ТОТО1? На времето му бях голям фен. Като ученик. Дори мога да се похваля с 13-ка от 220 кинта и 12-ка от 85. От над 20 години не съм я играл тази игра. А на тези на Еврофутбол изобщо не им ги разбирам и ме мързи да ги разучавам
        Тото 1 на спортния тотализатор отдавна загина. залозите са окоо 500-1000 лв в цялата страна.
        В еврофутбола има далвера, но с това електронно подаване на фишовете няма как да се изписват 300-500 колонки на тираж.(много е трудоемко и изморително)

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Има ли още ТОТО1? На времето му бях голям фен. Като ученик. Дори мога да се похваля с 13-ка от 220 кинта и 12-ка от 85. От над 20 години не съм я играл тази игра. А на тези на Еврофутбол изобщо не им ги разбирам и ме мързи да ги разучавам
          На еврофутболът коефицентите им са с около 25% по ниски от европейските букмейкъри. А про умножаване на коефиценти сам си направи сметката...

Коментар

Защо ми звучиш като българче песимистче! ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ, ОНОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ. Ами винаги има първи път. То и от тото 1 не можеше да се печели с програмен продукт, но аз ударих 3 солидни печалби от около 100 тиража. Имам 10 души участници в колектива които можеш да попиташ по колко парички получиха срещу 5 лв дял.
            Имам дългогодишен опит на пазара и още по дългогодишен в статистическите анализи на база данни. и не говоря празни приказки. Проблема на трейдърите е в овладяването на страха от загуби докато в един експерт този проблем отсъства.
            Ако е създаден с необходимото пресмятане на риска, подходящи стратегии за вход и изход и още нещо от мен няма как да не сработи. Включително имам и идей как да противодействам на номерата които може да ми спретне брокера.
            да бе , так ще е ......
            потъргувай поне 2-3 лета и си прочети поста тогава отново
            такъв спам не коментирам
            желая ти успех

Коментар

Защо ми звучиш като българче песимистче! ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ, ОНОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ. Ами винаги има първи път. То и от тото 1 не можеше да се печели с програмен продукт, но аз ударих 3 солидни печалби от около 100 тиража.

Коментар

успех тогава с геймърството ТИ на '' математическа '' основа и Теорийте и Експертите
                що ми приличаш на ровещ се в булклуджийска кофа -- търсещ the holy grail
                п.с.замисли се , нищо не става с МА - та и корелации с проценти -- , ко беше така всеки програмист щеше да е печеливш трАдер
                Защо ми звучиш като българче песимистче! ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ, ОНОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ. Ами винаги има първи път. То и от тото 1 не можеше да се печели с програмен продукт, но аз ударих 3 солидни печалби от около 100 тиража. Имам 10 души участници в колектива които можеш да попиташ по колко парички получиха срещу 5 лв дял.
                Имам дългогодишен опит на пазара и още по дългогодишен в статистическите анализи на база данни. и не говоря празни приказки. Проблема на трейдърите е в овладяването на страха от загуби докато в един експерт този проблем отсъства.
                Ако е създаден с необходимото пресмятане на риска, подходящи стратегии за вход и изход и още нещо от мен няма как да не сработи. Включително имам и идей как да противодействам на номерата които може да ми спретне брокера.
                П.П Можеш ли да ми обясниш защо в евро долар след пропадането на 5 мин върна почти до ма 50 и сега пак натиска надолу??
                Last edited by 4un4o; 18.04.2011, 11:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                  Хе-хе-хе. Не че не е възможно, но има нЕкаква подкрепа на 1,4250-65.
                  то май сега хвана съпорт на 4295 , щото предстой 4250 / там предполагам ще няма нищо / реално е 4150 въпрос на време дори и да не е според неговите 19 часа
                  ще се види за бързина 4150
                  п.с . обръщаи платната Герги докато е време
                  те от тук ти е перфектната продажба 4345 стоп 4430 и ТР 4250 и 4160
                  по мое му
                  успех
                  Last edited by is3584; 18.04.2011, 11:43.

Коментар

Напротив , носи ми, но искам да намеря отново този автор да го прочета по задълбочено. Смятам да напиша и експерт, но познанията ми в сферата на програмирането са ограничени до ОС ДОС. Ако някой иска да се включи и да помогне програмно, а и в обсъждането на използваните методи за технически анализ и стратегии за търгуване, да пише на личния.
                    П.П Тоси метод е основан на "Теория на малките вълни" и е перфектен за взимане на решение за вход и изход и лесно може да се направи математически модел.
                    успех тогава с геймърството ТИ на '' математическа '' основа и Теорийте и Експертите
                    що ми приличаш на ровещ се в булклуджийска кофа -- търсещ the holy grail
                    п.с.замисли се , нищо не става с МА - та и корелации с проценти -- , ко беше така всеки програмист щеше да е печеливш трАдер

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                      Едно уточнение -до 19часа днес
                      Хе-хе-хе. Не че не е възможно, но има нЕкаква подкрепа на 1,4250-65.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                        май ще се окажа прав..де да видим
                        Едно уточнение -до 19часа днес

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                          Днес вече има връх 1,4419. Ти чакаш 1,4157. Така. Да сметнем 1,4419 - 1,4157 = 262 пипа. Колко често си виждал такива дневни барове?

Коментар

аз пък ти се чудя на акъла --- що си губиш времето с нещо което така или иначе не ти носи пари
                            работи нещо , ще видиш полза поне
                            Напротив , носи ми, но искам да намеря отново този автор да го прочета по задълбочено. Смятам да напиша и експерт, но познанията ми в сферата на програмирането са ограничени до ОС ДОС. Ако някой иска да се включи и да помогне програмно, а и в обсъждането на използваните методи за технически анализ и стратегии за търгуване, да пише на личния.
                            П.П Тоси метод е основан на "Теория на малките вълни" и е перфектен за взимане на решение за вход и изход и лесно може да се направи математически модел.
                            Last edited by 4un4o; 18.04.2011, 10:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                              Алънчо ,кво стане бе Лалчо
                              Ланчо , преподава треидинг
                              за жълти стотинки си губи времето , щото е толкова голЕм трАдер

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik
                                Добро утро и от мен.U/E 1.4157 до 24.00 часа .Успех!
                                Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Working...
                                X