IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
    аха
    форекс /думата / не я употребявай мноо комарджииски звучи / като се прочете от твой пост /
    ще се разбираме по коледа аз предпочитам да съм се осрал от пипони като прасе пък заповядайте да ме колите
    п.с Реде къде 70% 4242 и 99 % 4260-70
    Да помогана за осирането.
    Виж ауд-долар. На дневна има двоен връх и цената е доста отдалечена от ма50 , а на 5 мин. проби МА504 надолу. възможна е корекция надолу. Аз лично скъсих от 1.0551, и стопа е на +1. пробие ли още надолу ще го местя по кака 504.
    Стопа за 1 бройка оцеля,
    Нищо че е на демо.
    Last edited by 4un4o; 18.04.2011, 16:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Обърни се към Фицката да ти изпрати аватар. Ще си заформим форекс стадо.
      П.П Реда, много работа ще ти се отвори по Коледа
      аха
      форекс /думата / не я употребявай мноо комарджииски звучи / като се прочете от твой пост /
      ще се разбираме по коледа аз предпочитам да съм се осрал от пипони като прасе пък заповядайте да ме колите
      п.с Реде къде 70% 4242 и 99 % 4260-70

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Добри ден
        На колко процента оценяте шанса
        днеска да се осъществи
        1.4242 ??????
        99.99%

Коментар

мноо си мъдър ,
          аааааз мисля да се пиша при свинете
          Обърни се към Фицката да ти изпрати аватар. Ще си заформим форекс стадо.
          П.П Реда, много работа ще ти се отвори по Коледа
          Last edited by 4un4o; 18.04.2011, 13:17.

Коментар

...но пак цитат:
            "По добре недоволен Човек отколкото доволна свиня"......
            мноо си мъдър ,
            аааааз мисля да се пиша при свинете

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Добри ден
              днеска да се осъществи
              1.4242 ??????
              1,4260 - 80%
              1,4242 - 30%
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Добри ден
                днеска да се осъществи
                1.4242 ??????
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

хич и не мисля
                  що ли си мисля че ще чета същите постове 2013 - 15
                  успех с секундните анализи за входове и изходи по всички графики
                  Благодаря!
                  Успех и на теб. Копкай си с мотиката, то има кой да работи с компотите.

Коментар

И един съвет от мен:
                    Не учи баща си как се правят деца!
                    хич и не мисля
                    що ли си мисля че ще чета същите постове 2013 - 15
                    успех с секундните анализи за входове и изходи по всички графики

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                      Нужно ли е да обиждаш колегата Фиц черното прасе?
                      Колега Фиц: Моля, да бъда извинен. Не визирах в цитата твоята особа.

Коментар

Форекс / думата / я забрави -- тва не е долнопробен комар с мартингейл за украса
                        стратегия не е проста дума с МА„ПА„ГУ ,ТР ,МР и ИДИ,ОТ , и пр.
                        ти бая ще си залитнал на лево с '' нАучните си изследвания !
                        п.с пропуснал си думичките '' реал '' и '' търговия '' , ко не забелязваш
                        Не правя нАучни изследвания. Искам това което знам за форекса да го вложа в един програмен продукт, които за части от секундата да ми прави анализа на всички времеви графики и да взима решение за вход и изход така както го правя сега ръчно. Проблема е че когато търгуваш ръчно, отнема много време за анализи и кесане пред компота! И един съвет от мен:
                        Не учи баща си как се правят деца!

Коментар

"По добре недоволен Човек отколкото доволна свиня"
                          .
                          Нужно ли е да обиждаш колегата Фиц черното прасе?
                          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

туй пак няква философия , за успокоение на неуспелите ............голема мъдрост
                            Богатите знаят че знаят повече от идиотите и тва им е достатъчно да си живеят кефа и да правят другите на баламурници --------а бунаците да знаят че нищо не знаят и си живеят спокойно в блатото
                            Не такъв е смисъла на тази философия, От коментара усещам, че си недоволен от живота., но пак цитат:
                            "По добре недоволен Човек отколкото доволна свиня"
                            Не се отчайвай. И аз от около година започнах да правя повече печеливши отколкото губещи сделки. Лошото на тази търговоя е отрицателния суап,и спреда. Гледам гледам 6000 лв са ми отмъкнали за 6 години на пазара.

Коментар

П.П. Във връзка с МА.
                              Постнал съм стратегията си няколко пъти. и коментари какво може да научиш от МА. Като добавиш към това ПА , и неагресивен мартингейл, ще се убедиш сам, може ли да се печели от форекс. .....
                              Форекс / думата / я забрави -- тва не е долнопробен комар с мартингейл за украса
                              стратегия не е проста дума с МА„ПА„ГУ ,ТР ,МР и ИДИ,ОТ , и пр.
                              ти бая ще си залитнал на лево с '' нАучните си изследвания !
                              п.с пропуснал си думичките '' реал '' и '' търговия '' , ко не забелязваш

Коментар

• Хубав ден за българската демокрация. Ако слезе до 1.4100 няма да направи зле.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X