IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой вижда ли девергенция на 1 ч в евро долар.?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      Аз реших да давам кураж на дойляра с нова тематична линия:Бруууууус!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=xtMhtMc1GW8

Не бързайте да погребвате още Америка,тя е наше чедо и е млада още Или предпочитате плиткоумните жълтури?!!!
      Пешката Караиванов може би ще се окаже прав за сентимента.

Коментар

• Аз реших да давам кураж на дойляра с нова тематична линия:Бруууууус!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=xtMhtMc1GW8

Не бързайте да погребвате още Америка,тя е наше чедо и е млада още Или предпочитате плиткоумните жълтури?!!!
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
          Абре Чунчо тая твойта кака 504 само на 5 мин ли я слагаш
          На 5 мин е най показателна. иначе на 4 ч по добре да се ползва кака 200.
          виж сега графиката на евро долар. Цената е над кака504, но не се влиза нагоре защото посоката на каката е надолу, което ще рече че тренда още не е обърнал. в смисъл , че може да си шари тук нагоре надолу и няма как да влезеш с плитък стоп. Плюс това каките не са подредени по ранг а са разбъркани и събрани на куп, което означава рейндж.
          Last edited by 4un4o; 19.04.2011, 20:19.

Коментар

• Абре Чунчо тая твойта кака 504 само на 5 мин ли я слагаш
            Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Нека зловонието бъде с теб
              Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

При добро желание става , а не е ли душата в рая когато онзи е докрая
                Зависи от партньора. Понякога съм се псувал.
                П.П. Красив принц и грозна принцеса попадат на безлюден остров след корабокрушение. Принцесата му се натискала , но принца винаги я отпращал с ругатни.
                след 6 месеца (помощ от нийде не иде) принца се съгласил да правят кекс. След като всичко приключило, грозната принцеса го избила на чувства иказала:
                Еее,,, кажи все пак, че има нещо хубаво в мен..
                Принца троснато отвърнал; Е да но преди малко го извадих.
                Last edited by 4un4o; 19.04.2011, 20:08.

Коментар

• http://vbox7.com/play:dcddbe72
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    За това отдоле по чертата:
                    Последен последен, ама не може хем хоя докрая хем душата в рая
                    При добро желание става , а не е ли душата в рая когато онзи е докрая

Коментар

айди малко смях

http://vbox7.com/play:bc0d240c
                      За това отдоле по чертата:
                      Последен последен, ама не може хем хоя докрая хем душата в рая

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън
                        ех това злато
                        Ех това сребро. Среброто ще поскъпне в % много повече от златото в близките години. В предаването днеска един човек се обади и спомена за визическо закупуване на ценни метали... много добра идея който се е усетил за какво става въпрос в близкото бъдеще. Аз лично си купувам инвестиционно сребро и също имам и дълга позиция. Успех на всички от няколко месеца Ви чета когато ми е скучно и винаги ме развеселявате реших и аз да се регистрирам и да дам един мой съвет.

Коментар

• Убаво,взех си заветното 4330,ами сеги кви ще ги къдрим,а?Според мене е хубаво да се изчака и да се поогледаме накъде ще духне вятърът.Казах вече,че според мен сме за 4040,но май е рано да сме категорични.
                          Току виж решило да пробва пак 1.45
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• айди малко смях

http://vbox7.com/play:bc0d240c

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                              Ще плащате,ще плащатеее
                              forget about it

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                                може и да не плащаме
                                Ще плащате,ще плащатеее
                                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                                私は最高のトレーダーだ

Коментар

Working...
                                X