IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Стига толкоз дълги.
    За късо е време, до 1.4415 ..
    Нека и да слиза надолу, че форекса си е форекс, ама и кеш като трябва да се сменя

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      Предната ти прогноза беше уникалнаСега ще се пробваш ли?
      до 03 .00 часа на 21 .04. 2011 е/д 1.4620 дано да не се изложаУСПЕХ НА ВСИчКИ
      Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
        Нищо не си разбрал.
        На какъв фрейм я гледаш тая кака 504?

М5 и М1

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak Разгледай мнение
          Здравейте!

4un4o, ако правилно съм разбрал вчера за ма504, сега е момента за купуване на EUR/USD, стоп на 10 пипса и цел 1.4550-1.4570.
          Нищо не си разбрал.
          На какъв фрейм я гледаш тая кака 504?
          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Здравейте!

4un4o, ако правилно съм разбрал вчера за ма504, сега е момента за купуване на EUR/USD, стоп на 10 пипса и цел 1.4550-1.4570.

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
              разбира се ....очаквам с интерес !

HALLO Кефче Може ли жиесема ти на лични
              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                дали да дам и аз прогноза.?.
                разбира се ....очаквам с интерес !
                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                  дали да дам и аз прогноза.?.
                  Предната ти прогноза беше уникалнаСега ще се пробваш ли?
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• 1, 4490 ако ще рипа ойрото сега трябва да го направи >>>>.ако не >>>> значи от 1,4466
                    Last edited by Ебльо Еблев; 20.04.2011, 20:08.
                    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• 4546 връх
                      осрали са са бичетата
                      тънък пазар
                      успех на всички
                      Billy Joel "Piano Man"
                      http://www.youtube.com/watch?v=8sFlBJ1Jk3w
                      и да направя малко лИбов с една бира
                      Last edited by is3584; 20.04.2011, 19:59.

Коментар

• дали да дам и аз прогноза.?.
                        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Малеее, добре че съм в страни от пазара цял ден. Сигурно щях да вляза къс още къде 1.4444. Ама това 1.4525 няма да го пропусна с едно късо
                          Стоп на +1, че петролът отиде в небесата

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                            Пенчев, сменяй местата на последните две цифри и обръщай скобата на човечето
                            Според мен, това му беше на еврото. Започва сезона на МЕЧКИТЕ !!!
                            Ицка, айде един поздрав и за теб.

http://www.youtube.com/watch?v=uad0g...eature=related
                            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                              Пенчев, сменяй местата на последните две цифри и обръщай скобата на човечето
                              Според мен, това му беше на еврото. Започва сезона на МЕЧКИТЕ !!!
                              Чул те Господ!Но тази година пролетта е студена и IMO мечките ще се събудят след месец-месец и половина.
                              А иначе сега слухове най-различни.Един особено интересен от тях е,че на AT&T им трябват 25 млрд евро,за да платят T-Mobile и купуват активно вчера,днес,че и още няколко дни.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                                Я .. тука имало още хора,които влизат
                                Не бях наминавал от тука в близките месеци....ама гледам почти нищо не се е променило
                                И сега накъде е еврото.....тука много доларофили имаше ...то какво стана - ужас Все пак.....новата цел пред еврото според мен е 1.50 ...до месец....след това може да започнем да купуваме доларченца
                                Абсолютно съгласен, къси под 1,5 само за някакви бързи скалпове. За мен тренда си се подновява и до 1,5 няма да спре. Само не се ангажирам със срокове.
                                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Working...
                                X