If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не.Пия си кафето и си правя анализа, но на прима виста ще ти дам вход за дълги в Е/$ - от 1.4355/60 с плитък стоп на 1.4335/40
А повече нива за вход в пазара знаеш къде да намериш.
Караиванов,тоз вход е в 2.30сутринта,тогава ли си пиеше кафето,или в 8.30,когато входа беше факт,и си даваш безмислените сделки,докога си мислиш,че другите доматите ги ядат с колци,или вадят картофите с бомби
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
вход за дълги GBP/CHF 1.4570 таргет минимум 1,46 ако ви се чака може и без лимит ! еее до като ви хареса .....
Абе таргета 30 пипса за този крос са нищо, ама къде е стопа? Избързваш с входа за дълги. Вече цяла седмица сме в консолидация, но тренда е низходящ и очаквам тест на 1.4350/70 от където вече ще е обоснован риска за вход на дълги......според мен де
По принцип на 45 пипса, но днес понеже пробвам как е с 504,реших да не сложа, а да го следя. Ако бях сложилпак щеше да го удари.
Установих от мойта практика, че най-добре е след като направя поръчка, да сложа стоп на около 65-70 пипа или малко повече. След което да изключа комапа и да поглеждам през 1-2 часа какво е състоянието.
Влез в коментари и ще я видиш таз тема за която ти говоря. МА се ползват като филтър за определяне силата и посоката на тренда. Не са съпротиви или подкрепи за да спират и обръщат движението. Неправилно си разбрал ролята им. Когато са хоризантални и разбъркани показват рейнж или че цената ще корегира или консолидира в някакви граници.преди да направи ново насочено движение.
По принцип на 45 пипса, но днес понеже пробвам как е с 504,реших да не сложа, а да го следя. Ако бях сложилпак щеше да го удари.
Установих от мойта практика, че най-добре е след като направя поръчка, да сложа стоп на около 65-70 пипа или малко повече. След което да изключа комапа и да поглеждам през 1-2 часа какво е състоянието.
Мойта система е за скалпиране и стопа не го слагам на повече от 7 пипса. с такива големи стопове ти трябва друга стратегия. на големите графики. Можеш да влизаш и по моя начин, но докато се подредят ма губиш доста от движението. Прочети малко теория и тогава търгувай сериозно, иначе ще си загубиш парите. Над 95 % от трейдърите губят докато натрупат опит и знания. пазара е непредвидим. Прочети има една тема на филипс елементарен технически анализ. вътре има обяснени доста неща.
За да влезеш в позиция трябва да има тренд, или казано с други думи цената непрекъснато да прави по високи върхове от предишния и по високи дъна от предишното при възходящ и обратното при низходящ. Щом това не се случва значи има някаква корекция или рейндж. тогава се търгува по друг начин. Стопове слагаш ли?
не съм съгласен. Виж как всички останали ма са омотани и неподредени по ранг. Което ще рече, че в момента има корекция или рейнж, Върни се днес сутпинта и виж как ма бяха подредени и сочеха нагоре, При такава подредба всяко връщане на цената към някоя ма и след това пак пробив нагоре по тренда . влизаш при пробива по прайс екшън. Пробие ли ма 200 на 5 мин надолу по добре изчакай. Или с две думи подредени ма и колебание на цената най добре до ма 50 и най много до ма 89. Най безопасно е при пробив на ма20. падне ли до ма 50 тренда корегира или губи сила. Гледай и по големите графики днес например след силния тренд цената избяга много на 1 час от ма 50 което предполагаше накаква корекция и тя се случи. И друго нещо . не по всяко време се търгува .
Прочети това http://forexforum.bg/viewtopic.php?f=25&t=83
който не чете внимателно е веча на -35 пипса. реших да пробва с 504, но не обърнах особено внимание на ма50 и преминването на цената.
Както са казали умните хора: няма безплатен обяд.
[QUOTE=4un4o;1059081283]не съм съгласен. Виж как всички останали ма са омотани и неподредени по ранг. Което ще рече, че в момента има корекция или рейнж, Върни се днес сутпинта и виж как ма бяха подредени и сочеха нагоре, При такава подредба всяко връщане на цената към някоя ма и след това пак пробив нагоре по тренда . влизаш при пробива по прайс екшън. Пробие ли ма 200 на 5 мин надолу по добре изчакай. Или с две думи подредени ма и колебание на цената най добре до ма 50 и най много до ма 89. Най безопасно е при пробив на ма20. падне ли под ма 50 тренда корегира или губи сила. Гледай и по големите графики днес например след силния тренд цената избяга много на 1 час от ма 50 което предполагаше накаква корекция и тя се случи. И друго нещо . не по всяко време се търгува .
Прочети това http://forexforum.bg/viewtopic.php?f=25&t=83
4un4o, ако правилно съм разбрал вчера за ма504, сега е момента за купуване на EUR/USD, стоп на 10 пипса и цел 1.4550-1.4570.
не съм съгласен. Виж как всички останали ма са омотани и неподредени по ранг. Което ще рече, че в момента има корекция или рейнж, Върни се днес сутпинта и виж как ма бяха подредени и сочеха нагоре, При такава подредба всяко връщане на цената към някоя ма и след това пак пробив нагоре по тренда . влизаш при пробива по прайс екшън. Пробие ли ма 200 на 5 мин надолу по добре изчакай. Или с две думи подредени ма и колебание на цената най добре до ма 50 и най много до ма 89. Най безопасно е при пробив на ма20. падне ли под ма 50 тренда корегира или губи сила. Гледай и по големите графики днес например след силния тренд цената избяга много на 1 час от ма 50 което предполагаше накаква корекция и тя се случи. И друго нещо . не по всяко време се търгува .
Прочети i това http://www.stocktime.ru/
Коментар