If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам при петрола нещата са се развили според очакванията ми
П.П. - модераторката mibova - прати ми едно л.с. че искам нещо да ви попитам.
Сокол вика Ястреб,явете се по служба,искаш да ме баннат ли
Още ле не разбра,че това време не е онова,и тогава еврото беше 0.84 за долар,а 10г по късно израстна,а ти си си в първи клас,успешни анализи,пак ще се срещнем след десет години
Абе Русенки мискет, ти явно като малък си страдал от липса на внимание, а гледам си и с комплекса на провинциалиста и за това все гледаш да се набиваш на очи.
Що не вземеш да направиш един анализ и ти и остави хората да го оценят?
Пешка не се нерви,ти си профи,и би трябвало да си имунизиран от нерви,показваш слабост АНАЛизаторе
И какъв е комплекса на провинциалиста,мене внимание ми не требе,ти страдаш от такова,май и ТВ-то не върви,при нас в провинцията се носят слухове,че щели да спират предаването.Само от анализ трудно ще преживееш,то малко останаха да ползват твоя анализ.
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Караиванов,тоз вход е в 2.30сутринта,тогава ли си пиеше кафето,или в 8.30,когато входа беше факт,и си даваш безмислените сделки,докога си мислиш,че другите доматите ги ядат с колци,или вадят картофите с бомби
Абе Русенки мискет, ти явно като малък си страдал от липса на внимание, а гледам си и с комплекса на провинциалиста и за това все гледаш да се набиваш на очи.
Що не вземеш да направиш един анализ и ти и остави хората да го оценят?
Коментар