IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Все още си мисля, че ще направи една сложна преди да продължи http://borsi.blog.bg/photos/71246/or...4-20_FOREX.gif Ще видим де..
    На 4 ч моментум 6.6 се е пресякъл за корекция. рси 5 прави ново по високо дъно . На 30 м 1 зелен бар. стопа над него и каквото сабя покаже. ще го местя ако падне още малко. Извинявам се за евро долар всичко е наопаки. това го гледам по огледалната графика на долар лев.
    Last edited by 4un4o; 21.04.2011, 13:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      да ама много по приятно е когато ку еба ената(комбайната) жъне и в двете посоки.
      Все още си мисля, че ще направи една сложна преди да продължи http://borsi.blog.bg/photos/71246/or...4-20_FOREX.gif Ще видим де..
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• фичка това прасе ли е или куче. онова стряскащото прасе беше по велико
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Човекът на Делта е пуснал фибо от върха на 04.11.2010 до дъното на 10.01.2011 .. За сега излязох от дългите и от тия.. Вчера денят бе хубав, а дори сега като тегля чертата със следващите 2 сд. пак съм на + снощи и днес .. обаче, над тия нива http://borsi.blog.bg/photos/71246/or...EX_eur_usd.gif ми е рисково вече..Смятам да почакам за някакъв нов вход .. До тук я докарахме добре, а пазарът няма да избяга
          да ама много по приятно е когато ку еба ената(комбайната) жъне и в двете посоки.

Коментар

Делтата дават анализ с прогноза 1.5144, а трябва да има корекция. на 1 ч пък и на 4 много избяга от ма50. Тук продадох дългите на 1.4637 с реверсиращ стоп на 1.4643. Основание двоен връх ако стане. И на часовата се опитва да заформи втори зелен бар.
            Изгърмя. няма да е тук на й вероятно.
            Човекът на Делта е пуснал фибо от върха на 04.11.2010 до дъното на 10.01.2011 . Не съм гледал анализа им, но по това което казваш сигурно е така. За сега излязох от дългите и от тия.. Вчера денят бе хубав, а дори сега като тегля чертата със следващите 2 сд. пак съм на + снощи и днес .. обаче, над тия нива http://borsi.blog.bg/photos/71246/or...EX_eur_usd.gif ми е рисково вече..Смятам да почакам за някакъв нов вход .. До тук я докарахме добре, а пазарът няма да избяга
            Last edited by Jay Gould; 21.04.2011, 12:58.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Днес затворих дълги от вчера със 132 пипса + на лот. Тук има няколко съпротиви и много вероятно да обурне. влизам с малко.и 6-7 пипса мога да ги прежаля.. вече свети в зелено. Много се замота . като че ли няма сила повече за нагоре . а трябва и да корегира иначе за сефте ще опровергае вълновата теория.
              Един от моите Zulutrade signal providers направи има същата сделка с абсолютно същия профит:

http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...p=17880#p17880

Коментар

Днес затворих дълги от вчера със 132 пипса + на лот. Тук има няколко съпротиви и много вероятно да обурне. влизам с малко.и 6-7 пипса мога да ги прежаля.. вече свети в зелено. Много се замота . като че ли няма сила повече за нагоре . а трябва и да корегира иначе за сефте ще опровергае вълновата теория.
                Не ти споря - просто ми стана интересно иначе и аз предполагам, че 4650 ще издържи.
                Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнение
                  Забележи как франка поскъпва срещу долара от 11 години с 3-4 корекции
                  Днес затворих дълги от вчера със 132 пипса + на лот. Тук има няколко съпротиви и много вероятно да обурне. влизам с малко.и 6-7 пипса мога да ги прежаля.. вече свети в зелено. Много се замота . като че ли няма сила повече за нагоре . а трябва и да корегира иначе за сефте ще опровергае вълновата теория. Дай -дай! Как подвикваше публиката на скиорите.
                  Last edited by 4un4o; 21.04.2011, 12:50.

Коментар

Делтата дават анализ с прогноза 1.5144, а трябва да има корекция. на 1 ч пък и на 4 много избяга от ма50. Тук продадох дългите на 1.4637 с реверсиращ стоп на 1.4643. Основание двоен връх ако стане. И на часовата се опитва да заформи втори зелен бар.
                    П.П Пак продадох на 1.4644 и реверсиращ стоп на 1.46504
                    Забележи как франка поскъпва срещу долара от 11 години с 3-4 корекции
                    Buy now, think later !

Коментар

Избило ми е стопа като тапа на шампанско и ми е включило лимита за дълги. Обаче закривам и тях, че нещо не ми вдъхва доверие, такова силно и дълго движение, 3 дни наред, без нито една корекция..
                      П.П Пак продадох на 1.4644 и реверсиращ стоп на 1.46504
                      Last edited by 4un4o; 21.04.2011, 14:10.

Коментар

Да, но нещо не иска. Закрих дългите, скъсих, ама нъцки. Не ще да пада, поне не още
                        Избило ми е стопа като тапа на шампанско и ми е включило лимита за дълги. Обаче закривам и тях, че нещо не ми вдъхва доверие, такова силно и дълго движение, 3 дни наред, без нито една корекция..
                        Last edited by Jay Gould; 21.04.2011, 12:07.

Коментар

Добре де на какво оснавание контриш? Цената прави непрекъснато нови по високи върхове и нови по високи дъна а ти контриш.Ами влезни поне при някоя корекция на 1 или 5 мин за да има някои пип в торбата
                          П.П И аз изконтрих долар йена ама виж как на 1 мин проби какките и движи нагоре. +7пипса прибрани и стопа на нула..
                          Уча се Спазвам основно правило да не влизам в големи позиции и това е Картите си ги нагласям в общи линии според това колко време ще имам да вися пред компа. А нямам много такова напоследък. Най-много ме е яд в момента, че времето е толкова хубаво, а аз няма да мога да мръдна никъде по празниците.

Коментар

• Реде, тук ли си? Гледам , че памука си бичи надолу, а еврото се качва . Нещо големи машинации ни готвят май.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                              Можеше да бъде доста по -зле.Мисля , че илизам достоино от ситуацията.
                              Добре, добре,... дръж се в тия граници и повече не ти трябва

Коментар

• И това даже не може да направи. Цената върви безоткатно нагоре, я върне 20п, я не. Сериозните обирджии се проявиха в понеделник следобед, след като продадоха шипа след изявлението на S&P до 4150. Обаче вече очевидно има много къси, хванати в капан, които не знам кога ще "излязат". Май ще продължат да събират паяжини.

Коментар

Working...
                                X