IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    От къде го измисли тва за големия талон бре? Никога не са ми го искали
    Ако колата ти е лична-мисля,че не искат.Но моята е лизингова и се води на фирмата и искат.Даже и номера на други коли видях да свалят
    Император Крез,спокойно,монетата има две страни,все някога ще се обърне.
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      хайде бързо стопчето на +30 1.4614. не излезна очакваната безработица в САЩ но е по добра от предишната стойност.
      куибайната ожъна още 1/3 +72 пипса в обратна посока.на 1.4560 има силна подкрепа.

Коментар

Още 10 пипса . стоп на 1.4624 +20. да видим спирачката на 1.4580 дали ще удържи.
        хайде бързо стопчето на +30 1.4614. не излезна очакваната безработица в САЩ но е по добра от предишната стойност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Защо ли си мисля,че след Великден вече ще се чуе,че започват консултации по преструктуриране на гръцкия дълг и ще се обърне тренда при Е/Д?Сигурно защото ми се иска така да стане
          Между другото нещо важно,ако по празниците решите да ходите до Гърция:гърците са измислили нова изгъзица- от 1 април искат и големия отрязък от регистрацията на колата.Вземете го,защото глобата е 1000 евро!
          Весели празници!
          От къде го измисли тва за големия талон бре? Никога не са ми го искали

Коментар

Защо ли си мисля,че след Великден вече ще се чуе,че започват консултации по преструктуриране на гръцкия дълг и ще се обърне тренда при Е/Д?Сигурно защото ми се иска така да стане
            Между другото нещо важно,ако по празниците решите да ходите до Гърция:гърците са измислили нова изгъзица- от 1 април искат и големия отрязък от регистрацията на колата.Вземете го,защото глобата е 1000 евро!
            Весели празници!
            Добър ден на всички! Здравей приятелю Пенчев! Как я караш? Защо си позволил това отношение към НВ Долара!Аз мисля ,че усилията за неговото поевтиняване напоследък са огромни,главно умишлени.Как мислиш?

Коментар

Весели празници!
              Големия талон ли имаш в предвид....

Коментар

• Още 10 пипса . стоп на 1.4624 +20. да видим спирачката на 1.4580 дали ще удържи.

Коментар

• Защо ли си мисля,че след Великден вече ще се чуе,че започват консултации по преструктуриране на гръцкия дълг и ще се обърне тренда при Е/Д?Сигурно защото ми се иска така да стане
                  Весели празници!
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Делтата дават анализ с прогноза 1.5144, а трябва да има корекция. на 1 ч пък и на 4 много избяга от ма50. Тук продадох дългите на 1.4637 с реверсиращ стоп на 1.4643. Основание двоен връх ако стане. И на часовата се опитва да заформи втори зелен бар.
                    Изгърмя. няма да е тук на й вероятно.
                    П.П Пак продадох на 1.4644 и реверсиращ стоп на 1.46504
                    местя стопа на останалите на 1.4634 +10

Коментар

• 1/3 в торбата +40

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Все още си мисля, че ще направи една сложна преди да продължи http://borsi.blog.bg/photos/71246/or...4-20_FOREX.gif Ще видим де..
                        Здравей, Jay,
                        сещам, се че миналата година беше познал за края на низходящия тренд (от твоите дати беше писал 06.06.), и честно казано в началото на година ми се струваше невъзможно 25.04. да е крайна дата на възходящия тренд, сега вече силно ми се иска да си познал , и да бъркаш за 17.08 или 03.06

Коментар

• Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнение
                          Сега ще му пусна една 20 годишна корекция Тамън като се пенсионирам ...

ПП: А защо точно 0,76 ?
                          там сочи синията линийка а не само това >>>другото е тайна сети се сам

Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• тези 3 солдатина на дневна са малко притеснителни. но стопа е реверсиращ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                              Франка поскъпва от 40 години срещу доларя и от 3 франка за доляр сега е 0,90 за доляр и докат не стигне 0,76 няма да миряса
                              Сега ще му пусна една 20 годишна корекция Тамън като се пенсионирам ...

ПП: А защо точно 0,76 ?
                              Last edited by EpicFailure; 21.04.2011, 13:16.
                              Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнение
                                Забележи как франка поскъпва срещу долара от 11 години с 3-4 корекции
                                Франка поскъпва от 40 години срещу доларя и от 3 франка за доляр сега е 0,90 за доляр и докат не стигне 0,76 няма да миряса

Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Working...
                                X