IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
    за сега си ти
    до няколко пипа има шанс за мощни бикове
    Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
      ето от снощи >>>> само 5 пипона ми се размина прогнозата
      за сега си ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
        1, 4490 ако ще рипа ойрото сега трябва да го направи >>>>.ако не >>>> значи от 1,4466
        ето от снощи >>>> само 5 пипона ми се размина прогнозата
        Last edited by Ебльо Еблев; 21.04.2011, 21:27.
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
          капан за мечки
          не трябва да пада под 1,44823 >>>> седмичното затваряне преди две седмици >>>>най вероятно ще спре на 1,4496>>>>>снощното дъно го познах с няколко пипа разлика >>>> ама нищо не рекахте
          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Не знам дали е капан за мечки ,но ако падне още може и да стане супа от костенурки.

Коментар

• капан за мечки

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                не е за влизане
                тегаво е е/д
                Вся Власть Советам

Коментар

• не е за влизане

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    апдейт на седмична
                    .......
                    анонимния мноу мрази кат мина на чарт по висок от 1час
                    ай наздравичката и весели празници
                    Тц-тц-тц .... кога вароса овошките, кога му остана време за спомени ... тц-тц-тц.

"апдейт" ли му викаме вече на "дуенето" бе майсторе.

наздраве и весели празници на всички.

Коментар

• Айдеее стига с таз търговия, за вас маси с агнешко и великденска салата нема ли

Пожелавам на всички весело прекарване на празника, и внимавайте с пиенето и карането
                      Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        куибайната ожъна още 1/3 +72 пипса в обратна посока.на 1.4560 има силна подкрепа.
                        стига бре не се ли напечели ? >>>> ха почини си малко че ний се изморихме да печелиш
                        междувпрочем ако целта ти е да докажеш че системата е отлична >>>> един съвет открий нов акаунт и на демо на МТ4 от днес и отваряй на демо успоредно с реалните ти сделки и после давай по една графика на баланса следващите седмици да видим как е положението
                        успехчета ти желая
                        Last edited by Ебльо Еблев; 21.04.2011, 19:38.

Коментар

апдейт на седмична
                          таргета идва около 1.29 / 62% ритрейсмънт на клина /, ама не ми се вЕрва много много

толкова много късак има , че без да им вземат и долните гащи нема да върне .
                          кофтито е че как да го купуваш пусто евро на 46 за нещо къде 1.50
                          наздраве и аз съм запразнил от вчера

Коментар

drunken style,брато
                            пиян трезвен , все тая . клина си е там
                            даже сега кат му нагласих чертичките, че тъпия МТ4 ги мърда нещо таргета излиза 4620

Uploaded with ImageShack.us
                            ама съм си плюл в устата
                            трендлинията на клина го обърна .само дет не го оттъргувах , че вече съм запразнил
                            апдейт на седмична
                            таргета идва около 1.29 / 62% ритрейсмънт на клина /, ама не ми се вЕрва много много

Uploaded with ImageShack.us

анонимния мноу мрази кат мина на чарт по висок от 1час
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• И бици и мечки днес требе да са

http://www.youtube.com/watch?v=uCg2BoKiuOM
                              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Ако колата ти е лична-мисля,че не искат.Но моята е лизингова и се води на фирмата и искат.Даже и номера на други коли видях да свалят
                                Император Крез,спокойно,монетата има две страни,все някога ще се обърне.
                                Брях, тва нещо ново ще да е. Винаги съм карал фирмени коли и никога никой за нищо не ми е правил проблем. За Турция имам преведено на турски пълномощно, но из Европата само зелена карта са ми искали и то главно в Унгария Точно зяпах Букинг-а за нещо интересно в гръцко.

Коментар

Working...
                                X