IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Аз прибрах 30 пипа и приключих за днес.
    При мен ефекта е на опаки днес -20 по добре да не бях сядала ...
    Някакви очаквания за предстоящата седмица ?
    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
      Фицка ,купуваме ама то пусто не свършват!
      Аз прибрах 30 пипа и приключих за днес.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Купувате ли, купувате ли ?
        Фицка ,купуваме ама то пусто не свършват!
        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Купувате ли, купувате ли ?
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
            Нямат маркъп на спреда. " Манипулацията " на спред е единствено за нуждите на агрегираната ликвидност и е под формата на филтър за усредняване на спред в единица време между ликуидити пула.
            Първо защото са И маркетплейс.
            Второ именно заради големия брой доставчици.Забележи : Няма предварително ограничение за обем на поръчка до 100 М !
            Трето кажи имената на другите ECN-и за да бистрим точно казуса
            Ами от ECN-те които предлагат ритейл услуги MB Trading имат добри спредове и освен това плащат комисионна за изпълнени лимит ордери

А това за ордерите от 100 мил. все още не е проблем за мен(за съжаление)

Коментар

.....
              Само недей намесва фундамента, че става страшна картинка..........

Поздрави и наздраве, 6-то кафе утрепвам за днес
              Наздраве с бира ( първа ) !

Никакъв фундамент ,никога не намесвам --- ако понякога се включвам в дискусиите му , то го правя през призмата на техниката дотолкова доколкото я разбирам !

За Златната Среда и реалното й съществуване , съм 100 % съгласен -- но е въпрос на индивидуалност , адаптация и самоусъвършенстване .....Това е Нещо което не е поднесено наготово в нито една книга ,статия или форум !
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

blqblq здрасти, и аз имам въпрос : Кое от философските ми покварени с кофеин съждения не може да се провери и измери ?

Наздраве казах ли ?
                Бат Стефко, драго ми е и ЧРД на патерици! Но не става дума за измерване или проверка. Нито за съгласие или несъгласие от моя страна към изложените позиции.

Довечера, ако намеря време, ще се доизясня. Успешен ден!

Коментар

• blqblq здрасти, и аз имам въпрос : Кое от философските ми покварени с кофеин съждения не може да се провери и измери ?

Наздраве казах ли ?
                  Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• След Х на брой кафета ставате големи философи. А дали на пазара му пука за сложни и засукани теории?

Подобни диалектично-ентропични "сблъсъци" обикновено водят до 2 противоположни резултата: диалектикът доказва собствената си начетеност, без да достига до устойчиви изводи (поради самата същност на използваният научен метод), а ентропичното виждане рано или късно води до безусловно себеотричане...

Да ви напомня на нещо това?

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                      Спредовете при Дюкас са добри ! Само да ги нямаше тия пусти комисионни

Сериозно, винаги съм си мислел че Дюкас слагат някакъв маркъп. Просто не знам как може да вземат ликвидност от толкова много провайдъри и спреда никога да не пада под 0.9 пипса ??? При другите ECN-ни редовно се виждат спредове между 0.1 - 1 пипс дори при кабела.
                      Нямат маркъп на спреда. " Манипулацията " на спред е единствено за нуждите на агрегираната ликвидност и е под формата на филтър за усредняване на спред в единица време между ликуидити пула.
                      Първо защото са И маркетплейс.
                      Второ именно заради големия брой доставчици.Забележи : Няма предварително ограничение за обем на поръчка до 100 М !
                      Трето кажи имената на другите ECN-и за да бистрим точно казуса
                      Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

3 в 1 не е кафе А сладка напитка, аз много обичам кафе и то без захар, обаче и него го спрях от няколко месеца, че ми ставаше много нервно
                        Пробвай на чайчета
                        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Грийди, ти да не търгуваш от някоя сладкарница, бе човек Кви са тез кексове ?
                          Вкъщи вкъщи, ама докато си лентяйсвам та реших да направя нещо за хапване. Че от тези купешките вафли и сладкиши ми става тежко на стомаха и избягвам да ги ям. Пък съм сръчен и стават вкусни неща. То тез пръсти да не са само за натискане на бутони я и други неща могат да натискат

Този пост имам чувството че ще ми бъде изтрит, въобще май не е по темата.
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            При фреймовете под D1 точно тази причина , прави долното твърдение невярно :

...или поне е основа за широки тълкувания . Просто милионите пазарни субекти имат различна мозъчна адаптивност и оценят събитията по различен начин , създавайки несъзнателно хаос .

Докато на дневните мащаби и най-големите профани * " разполагат " с време да вденат за какво иде реч .
                            ---------------------------------------------------------------------
                            *Категорията изключва всякакви БГ-трейдинг-екземпляри .
                            Напротив, няма конфликт в твърденията. "Хаоса в главите" е субективното изживяване на индивидуалния трейдър от системата.

А "хаоса" на пазара репрезентира цялата ( голямата ) система. И квантовата физика казва, че движението на протоните в един атом е хаотично но.......при определени условия не е Успяват да ги сблъскат в ЦЕРН Предполагам, че ми хвана тънкоста
                            Хаоса ( идеалния безпорядък ) противоречи на всички познати закони на математика и физика SPART, едва ли има смисъл да продължаваме в този дух за "хаоса"

Цитирам те : " Докато на дневните мащаби и най-големите профани * " разполагат " с време да вденат за какво иде реч ."

Има резон НО.........това време е подляло вода на много трейдъри взимащи решения по дневни и по-големи графики. Защо ли ?
                            Защото SPART един спекулант/трейдър/кандидат милионер и т.н търгувайки в такива големи мащаби за колко време ще направи примерно стотина сделки за да може да се довери на анализ/преценка/система/метод ? 2-3-5 години ?
                            За колко време ще успее да произведе достатъчно брой сделки които да обследва и състави адекватен ММ ?
                            За колко време ще успее да се "светне", че пазара се е "променил" ? Колко време продължава една трейдърска кариера ?
                            Само недей намесва фундамента, че става страшна картинка..........едни полемики ще почнат, не мож му се види края

Има "златна среда" ама не е от D1 и по-голям фрейм
                            С написаното не казвам, че не може или няма устойчиви и печеливши спекуланти търгуващи в тези фреймове ( и каквито и да е други ).
                            Това което автоматично праща позицията на един трейдър в графа "лаик" е, че има неблагоразумието, да си позволява предразсъдъци и да унифицира !!!

Коментар

• Грийди, ти да не търгуваш от някоя сладкарница, бе човек Кви са тез кексове ?

Коментар

Ееее Грийди, няма да сядаш да търгуваш на празен стомах. Нали знаеш, че гладна мечка, слепи ги ражда

http://www.youtube.com/watch?v=___KbZneQ1s
                                Неусетно съм огладнял докато съм седял. Ей сега и кекс си направих Голяма съм работа ей.
                                alphaomega точно. Защото спреда в fxpro на паунда е 0.8 през нормална работна сесия, по-нисък е от еврото. И сигурно за ордери с 1М и нагоре може и да не върши работа, но за семкаджийски лотчета е много доволно и няма комисионни

Коментар

Working...
                                X