If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти луд ли си бре? Няма такъв имот за 1 мио лефа. За толкоз хотел с минерален извор купувам, ама не ми трябва Аз искам нещо гдето да засея лучец и доматки и где да ходя да спортувам съботно-неделно с мотиката. За тва давам 10К макс
Щом искаш да сеиш само , дай ги тия 10К и ще те пусна в мойта градина да копаш всяка събота и неделя. Кирките са бонус и място в плевнята ще ти уредя за дъждовните нощи
Скръндза
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Добави още две нули към офертата и ще те уредя
Добре ,че днес не търгувах - щях да съм на солидна загуба с тоя реиндж.
Ти луд ли си бре? Няма такъв имот за 1 мио лефа. За толкоз хотел с минерален извор купувам, ама не ми трябва Аз искам нещо гдето да засея лучец и доматки и где да ходя да спортувам съботно-неделно с мотиката. За тва давам 10К макс
Бат Стефко, драго ми е и ЧРД на патерици! Но не става дума за измерване или проверка. Нито за съгласие или несъгласие от моя страна към изложените позиции.
Довечера, ако намеря време, ще се доизясня. Успешен ден!
Благодаря ти сърдечно ! Надявах се, че се досети за причината на питането ми........ама уви не си
Поради това, глоба от едно кафе с 3-и пакетчета захар.
alphaomega разбрано Замислял ли си се защо имат рибейт към клиентите си за лимит ордери ?
Дали "печалбата" от лимит оферта е наистина печалба.
При мен ефекта е на опаки днес -20 по добре да не бях сядала ...
Някакви очаквания за предстоящата седмица ?
Ох Ефче не ща да те подвеждам. Аз откривам за сега само дълги позиции, ама твоето виждане може да е различно, така че не взимай под внимание това което ти казвам.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар