IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Ти луд ли си бре? Няма такъв имот за 1 мио лефа. За толкоз хотел с минерален извор купувам, ама не ми трябва Аз искам нещо гдето да засея лучец и доматки и где да ходя да спортувам съботно-неделно с мотиката. За тва давам 10К макс
    Щом искаш да сеиш само , дай ги тия 10К и ще те пусна в мойта градина да копаш всяка събота и неделя. Кирките са бонус и място в плевнята ще ти уредя за дъждовните нощи
    Скръндза
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

Кажи колко ти е сметката и за колко време важи далаверата
      Сметката ми е много, а офертата важи за близките 5-6 години.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Ако го сложиш на @6050, готов съм да си заложа сметката. че няма да бъде ударен.
        Кажи колко ти е сметката и за колко време важи далаверата

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
          Добави още две нули към офертата и ще те уредя
          Добре ,че днес не търгувах - щях да съм на солидна загуба с тоя реиндж.
          Ти луд ли си бре? Няма такъв имот за 1 мио лефа. За толкоз хотел с минерален извор купувам, ама не ми трябва Аз искам нещо гдето да засея лучец и доматки и где да ходя да спортувам съботно-неделно с мотиката. За тва давам 10К макс

Коментар

Я попитай Е-Бат-Седефчо дали се губи или печели в рейндж.
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Още нищо не съм изкарал. 4 къси Средно около 4585. Нямат си стоп. Не знам къде да го сложа
              Ако го сложиш на @6050, готов съм да си заложа сметката. че няма да бъде ударен.

Коментар

Точно ти пишех отговор. Но в общи линии за басеин и сауна пари не давам. Иначе задължително е да има минерален извор в двора
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                  Бат Стефко, драго ми е и ЧРД на патерици! Но не става дума за измерване или проверка. Нито за съгласие или несъгласие от моя страна към изложените позиции.

Довечера, ако намеря време, ще се доизясня. Успешен ден!
                  Благодаря ти сърдечно ! Надявах се, че се досети за причината на питането ми........ама уви не си
                  Поради това, глоба от едно кафе с 3-и пакетчета захар.

alphaomega разбрано Замислял ли си се защо имат рибейт към клиентите си за лимит ордери ?
                  Дали "печалбата" от лимит оферта е наистина печалба.

SPART на коя бира си вече, почвам 9-то кафе аз
                  Понеже е модно да се пуска музика и аз да запиша : http://www.youtube.com/watch?v=LAYiJBxHDB0&feature=fvw

Наздраве колеги и колежки !
                  Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Скръндзо,заради теб ми изтриха темата.
                    Точно ти пишех отговор. Но в общи линии за басеин и сауна пари не давам. Иначе задължително е да има минерален извор в двора

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                      Ами значи трябва да си изкарал 30-40 пипа.
                      Още нищо не съм изкарал. 4 къси Средно около 4585. Нямат си стоп. Не знам къде да го сложа

Коментар

• И аз вече минавам в клуба на мечите настроения ....айде стига вече е пълзял на горе .......
                        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Аз пък го продавам цял ден
                          Ами значи трябва да си изкарал 30-40 пипа.

Коментар

Аз пък го продавам цял ден
                            Скръндзо,заради теб ми изтриха темата.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                              При мен ефекта е на опаки днес -20 по добре да не бях сядала ...
                              Някакви очаквания за предстоящата седмица ?
                              Ох Ефче не ща да те подвеждам. Аз откривам за сега само дълги позиции, ама твоето виждане може да е различно, така че не взимай под внимание това което ти казвам.

Коментар

• Аз пък го продавам цял ден

Коментар

Working...
                                X