IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Ами купувай я !

http://www.youtube.com/watch?v=1q-k-...=12&playnext=6

Вчера пуснах толкова интересна тема за кравички, ама модито ми я затри.
    Едно любопитство няма как да е по-силно от стреса на даването на пари. Не може така да ми искат пари за някакво четиво, което даже не знам какво е.

хахахха модито не разбира, че селското стопанство е в основата на българският народ.
    Оффф покрай вас и мен взе да ме хваща вече
    А бе като е станало дума, яли ли сте пълнен заек с кайма. Каймата и тя да е от заешко обаче. Уникално ястие е
    Наздраве !
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Аз също, но съм стар да се изхвърлям с 15К. 500/500 еврака. Да/Не 1.6050 5г. Дийл?
      ДИЙЛ !
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Аз го възприемам на сериозно това за баса.
        Аз също, но съм стар да се изхвърлям с 15К. 500/500 еврака. Да/Не 1.6050 5г. Дийл?

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          Аз мислех че е книга, поне от това което прочетох. http://www.tradingeducators.com/trad...mbush-trading/ Ей тук има ревю
          Показани са някакви входове и консолидации, баш както аз си ги отбелязвам, но никаква ясното кое как се прави.

E-Bat-Sedefcho с оглед, че за крем карамел трябват и яйца и мляко, а кокошките се гледат в двора, а пък кравите трябва да ходят на паша, то считам за уместно да се правят и двете и при дядото и при бабата, и да не се забравя, че ако няма паша, то кравите пак трябва да ядат
          Ами купувай я !

http://www.youtube.com/watch?v=1q-k-...=12&playnext=6

Вчера пуснах толкова интересна тема за кравички, ама модито ми я затри.
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Бас на лизинг Ъъъ Почвам да търся брокер с опции))
            Аз го възприемам на сериозно това за баса.

Коментар

Тарикат ОК Слагам 10 000, ама ти поне сложи по 1500 на година за 5 години.
              Бас на лизинг Ъъъ Почвам да търся брокер с опции))

Коментар

Грийди в нета съм срещал да се продава такъв робот или системата, не си спомням.
                Аз мислех че е книга, поне от това което прочетох. http://www.tradingeducators.com/trad...mbush-trading/ Ей тук има ревю
                Показани са някакви входове и консолидации, баш както аз си ги отбелязвам, но никаква ясното кое как се прави.

E-Bat-Sedefcho с оглед, че за крем карамел трябват и яйца и мляко, а кокошките се гледат в двора, а пък кравите трябва да ходят на паша, то считам за уместно да се правят и двете и при дядото и при бабата, и да не се забравя, че ако няма паша, то кравите пак трябва да ядат
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                  Ай, мен защо ме натресе с този въпрос

А всъщност имам отговор, ако предположим, че имам баба и тя ми е проракувала за днес да имам рахатлък, гледайки я да щъка нагоре-надолу из одаята, да.........в ситуация на рейдж ще съм с някой друг сребърник отгоре.

И в другия случай ако приемем, че слушам дядо който ме препиня да тръгвам с него на дълга паша с овцете, то не...............в ден като днешния бих загубил жълтица от имането.

В задачата се пита : Как да разберем кога да кибичим при баба, и кога да пасем добитъка с дядо ?

+1024

П.П. Срещал съм писания из нета, че до стадата не се доближаваш много, много, та затова теб сложих на топа.

Коментар

Я попитай Е-Бат-Седефчо дали се губи или печели в рейндж.
                    Ай, мен защо ме натресе с този въпрос

А всъщност имам отговор, ако предположим, че имам баба и тя ми е проракувала за днес да имам рахатлък, гледайки я да щъка нагоре-надолу из одаята, да.........в ситуация на рейдж ще съм с някой друг сребърник отгоре.

И в другия случай ако приемем, че слушам дядо който ме препиня да тръгвам с него на дълга паша с овцете, то не...............в ден като днешния бих загубил жълтица от имането.

В задачата се пита : Как да разберем кога да кибичим при баба, и кога да пасем добитъка с дядо ?
                    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Аз слагам 1000 за този период, понеже сметката ми е малка. А твоята голямата не я ща. Слагай едни 10 000 кинта и да ходим в официалната тема за басове
                      Тарикат ОК Слагам 10 000, ама ти поне сложи по 1500 на година за 5 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                        Колеги хайде помагайте малко.
                        Tърся на Marco Mayer - The Ambush Trading Method. Ако някой я има или я намери нека пише, че ми е интересно какво е писано.
                        Грийди в нета съм срещал да се продава такъв робот или системата, не си спомням.

Коментар

Сметката ми е много, а офертата важи за близките 5-6 години.
                          Аз слагам 1000 за този период, понеже сметката ми е малка. А твоята голямата не я ща. Слагай едни 10 000 кинта и да ходим в официалната тема за басове

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                            Тариката не е написал първото число
                            2,60 -65

1.6050 EUR/USD

Коментар

Кажи колко ти е сметката и за колко време важи далаверата
                              Тариката не е написал първото число
                              2,60 -65
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Колеги хайде помагайте малко.
                                Tърся на Marco Mayer - The Ambush Trading Method. Ако някой я има или я намери нека пише, че ми е интересно какво е писано.

Коментар

Working...
                                X