IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Как е Далавериус ООД пичове? На fickata лимитът в 4640 ми се е изпълнил. Стопът иначе си остава 1.6050. Гледам за АМГ та хортувате ама нямате пари да им сложите газово
    Поздравления ! Аз трябваше и къса да откривам, че да си изпълня петилетката.
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• "Алъновите последаватели" по-добре да сменят гуруто. Тоя стоп в паунда на 6440 беше/е технически безсмислен и естествено ударен. На който му се държи дълъг паунд/долар - правилния стоп е на 6430. Но за момента не е добра идея да се държи такава позиция.

Коментар

• Как е Далавериус ООД пичове? На fickata лимитът в 4640 ми се е изпълнил. Стопът иначе си остава 1.6050. Гледам за АМГ та хортувате ама нямате пари да им сложите газово

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
          Всичко е добре в книгите на нашия човек, ама не пише каква е тая алънова конвергенция. Звучи някак митично.
          Той към такива като него нали знаеш какво отношение има.

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Алън, казвай кво да правим, да изместим ли стопа на кабела малко надолу, че го облиза леко, даже при някои сигурно е заминал.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
              Колега, книгите на аватарчето ти са ми едни от любимите в свободното време.
              Всичко е добре в книгите на нашия човек, ама не пише каква е тая алънова конвергенция. Звучи някак митично.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                Не съм следил какво препоръчва Казвам, че е прав в смисъл, че пазара беше предвидим, като си хване една посока и си я дере.
                А кабела засега оцелява наистина, но само засега
                Ами в тоз рейндж купувай си дъна, продавай си върхове и си свиркай, Пък като свърши ще го мислим

Петре сега от това @6445 при кабела дълги или къси да влизаме

Коментар

• айдеее стопа замина
                  Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    Е кво да го заяждаш, те неговите последователи, отвориха дълги при кабела от @6486 със стопове на @6440 Може пък и да оцелеят има още 13-14 пипа.
                    Не съм следил какво препоръчва Казвам, че е прав в смисъл, че пазара беше предвидим, като си хване една посока и си я дере.
                    А кабела засега оцелява наистина, но само засега

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                      Прав си.Няма за какво да те заям
                      Е кво да го заяждаш, те неговите последователи, отвориха дълги при кабела от @6486 със стопове на @6440 Може пък и да оцелеят има още 13-14 пипа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                        Пазар слънце вчера и днес :-)
                        Прав си.Няма за какво да те заям

Коментар

• Айде едно дълго от 6282 стопа на 6180 па да видим ше пусне ли некой пипче
                          Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
                            Алън, какво означава че се развива КОНВЕРГЕНЦИЯ ?!?!?!?!?!?
                            Колега, книгите на аватарчето ти са ми едни от любимите в свободното време.

Коментар

• Що са умалчахте така брее ?

Коментар

• Алън, какво означава че се развива КОНВЕРГЕНЦИЯ ?!?!?!?!?!?

Коментар

Working...
                                X