IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
    Тъй като си изключително нагъл ,теб лично на всеки 100 пипа по нанадолнището ще ти задавам и аз въпросчета -от рода на кво стана с 1,64 или 1,72 ,и като знам че спада ще трае бая време -дупе да ти е яко
    Въх.....уплаши ма ! За разлика от теб аз търгувам с Плитки Стопове. Ама едва ли проумяваш какво ти казвам.....
    Всеки ден ако искаш пиши по 10 пъти. Вероятно нямаш друга работа.
    Last edited by mibova; 12.04.2011, 17:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      ВНИМАНИЕ ПАМУКА !!!!!
      ========================
      МУТРОПРАС
      за сега ли имаш предвид ????
      Ми виж кво пробивче направи.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Фицката , хубаво си затворил на +190 пипса ...С подобни сигнали обаче трябва да се маскимално волуме-намахва ...

Ти уж го раздаваш дей-трейдър ,но явно тоя път си направил изключение за да клоузнеш чак след 5 дена
        Спарте, много рядко ми се случва да държа позиция 3-4 дни. Дори днес нямах сигнал за приключване на даун тренда, но пусти му страх надделя. За мен 1 лот на +190 си е повече от добра сума за по-малко от седмица.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Айде едно късо 45077 стопа на 45115 да видим къде ще иде, някой споделя ли късата идея
          Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Само до 1.41-1.42 ли ? Ти нали селна без стоп за 1.18 ??? Или ревизира фундаментално очакванията си за СРИВ на еврото?
            Тъй като си изключително нагъл ,теб лично на всеки 100 пипа по нанадолнището ще ти задавам и аз въпросчета -от рода на кво стана с 1,64 или 1,72 ,и като знам че спада ще трае бая време -дупе да ти е яко

Коментар

• ВНИМАНИЕ ПАМУКА !!!!!
              ========================
              МУТРОПРАС
              за сега ли имаш предвид ????
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Фицката , хубаво си затворил на +190 пипса ...С подобни сигнали обаче трябва да се маскимално волуме-намахва ...

Ти уж го раздаваш дей-трейдър ,но явно тоя път си направил изключение за да клоузнеш чак след 5 дена
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                  Тази седмица не трябваше да правим нов връх бе мамка му Аз го селнах от 1,4509 ама Много е вероятно да имаме мощно слизане до 1,41-1,42 и после до първата седмица на м Май да бием с малко днешния връх пу мамка му

Някой не спази правилата в петък и днес Успех мен
                  Само до 1.41-1.42 ли ? Ти нали селна без стоп за 1.18 ??? Или ревизира фундаментално очакванията си за СРИВ на еврото?
                  Last edited by mibova; 12.04.2011, 17:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    На тез нива поне на Тандема подкрепата ми трябва. С мощно Сеееееел че да върже
                    Тази седмица не трябваше да правим нов връх бе мамка му Аз го селнах от 1,4509 ама Много е вероятно да имаме мощно слизане до 1,41-1,42 и после до първата седмица на м Май да бием с малко днешния връх малко малко сигурно 1,4650-1,47 пу мамка му

Някой не спази правилата в петък и днес Успех мен
                    Last edited by tandem; 12.04.2011, 17:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                      Еврото продължава да си прави връх след връх.
                      Мама мия, ша ида да са умия
                      За мен до 1,50 късите на Е/$ са хващане на падащи ножове. Аз скъсих от 1,46 ама го чаках да се гмурне по надолу после сложих нулев стоп, и сега ми прасна нулевия. Потапянето беше плитко, мамка му.
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                        ...Анадъмбо ?
                        Анадъмбо,анадъмбо,возя се на Джъмбо

Намразих го това човече Дъдли,белким си отвори някъде по света устата и доларът се срива.********* ******* **********!!!!!
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          Ще те подкрепя, ама от 4545
                          На тез нива поне на Тандема подкрепата ми трябва. С мощно Сеееееел че да върже

Коментар

• Реде, пусни си Нешънъл джиографик

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Късо 4512/27 за 4444 и чакам да отвори QQQ да покрия загубите.
                              Ще те подкрепя, ама от 4545

Коментар

• Късо 4512/27 за 4444 и чакам да отвори QQQ да покрия загубите.

Коментар

Working...
                                X