Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЯвно трябва да обменим опит ..как го правиш това .........Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАмиии в търговията съм бърз, ама с теб обещавам да издържа ..... ъъъ поне 3 мин.Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеФицка ти свърши .....обаче аз сега почвам ....Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАлън оспамва форума с реклами затуй го трият.А и на теб кво ти пука за Алън ?
Ху дъ ..ък ис Алън ?
...Ревнуваш ли вече ?.........
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНежен морски бриз за моите ушиАз свърших за днес. Можем да почваме.
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнениеНесигурност братче ... през това време обаче франка достига нови висини ...Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеПък и току що Алън го изтриха....що така ?
Опс грешка ....А и на теб кво ти пука за Алън ?
Ху дъ ..ък ис Алън ?
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеУууу 2 деня тъпчим на едно мястууу. Туй 45 ни надоле ни нагоре.Buy now, think later !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеТук съм Фицка ..още не съм умряла ....мърдам още ..Аз свърших за днес. Можем да почваме.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЮююююбряяяяяяяя, измряхте ли бре ?Кво заглъхна тоз форум бряяя ?
Коментар
Коментар