If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[QUOTE=SPART;1059068855]Комарджи ,с тоя зелен чай ше са простудиш ...Мушкай "Ред Бул " -- дава крила .........( Аз една вечер от половин кутийка , яко се окрилих .....още не мога да повярвам че е толкоз силно , щото нес кафетата ги пия като млян компот ...едно след друго )
...не че ми е работа обаче един познат от 4 редбула изпити за цяла вечер получи инфаркт и познай какво се случи..... по добре не ги пийте тия помии...
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Комарджи ,с тоя зелен чай ше са простудиш ...Мушкай "Ред Бул " -- дава крила .........( Аз една вечер от половин кутийка , яко се окрилих .....още не мога да повярвам че е толкоз силно , щото нес кафетата ги пия като млян компот ...едно след друго )
Уродливо Боре , МаксТелекомчето ако у вас лови , у комшията може и да не лови ...Не знам дали ме разбираш ..Там бизнесът го движат основателите на МенТел => Краси Стойчев и Стюарт Каралян ...Затва не очаквай много
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар