IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде давай и ЙЕНАТА !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cJrDFKaM-Mk
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:edd5dbb3

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Нищо не му пречи да го върне до @4205 и оттам да го засили надолу.
        грубо 10 пипа под дъното , 10 тина над върха - така излиза / дневен до 8 ам /
        и на 15 мин , спада от вчера прави някъв клин с тр 4135 , но дали ще излезе

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Те може и да са разконсперирали,
          но негрето само като го споменеш
          и от ония свят почва да натиска по
          Еврото за да поскъпва долара!!!!!
          ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
          http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
          Ей след това обяснение се чувствам по-уверен и глей кво става ! ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Реде, седя и си мисля ( до колкото ми се отдава де ), дали ЦК-то вече не е разконспирирало стратегията на тоз Дж.Б.Леноар ?
            Те може и да са разконсперирали,
            но негрето само като го споменеш
            и от ония свят почва да натиска по
            Еврото за да поскъпва долара!!!!!
            ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
            http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
              51 аут
              нема да стане надоле -- ще е цък -цък 4145-4190 предполагам до пейрола
              Нищо не му пречи да го върне до @4205 и оттам да го засили надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                are пак бастта
                селл 78 адд 91 стоп 4213 тр 4125 или до пейрола
                реде , давай негрята
                51 аут
                нема да стане надоле -- ще е цък -цък 4145-4190 предполагам до пейрола

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  Пичове.
                  Само аз ли немога да пиша в темата "Свръхвулкан - Истината за Йелоустоун" ???
                  НЕ !

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                    Тва е лимита ми ве простак!
                    Така де , ама за кога е ? И що не земеш направо да го сложиш на 4444, а ?

Коментар

• Пичове.
                      Само аз ли немога да пиша в темата "Свръхвулкан - Истината за Йелоустоун" ???

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        Черкелов
                        до този момент разбирам, че си ТРОЛ.
                        -----------
                        Теорията EW на 99.999 от случаите не се използва по предназначение. Имам съмнение, че и Пректър и дори Елиът не са разбрали смисъла и ..... а какво да се очаква от едно тролещо бомбе.

=============
                        Да вземем Руки
                        снощи той казва, че постфактум ги вижда вълните и в такъв случай за каво му били. Това не е отчайващо Руки, а е много добре. Извод: Напредваш
                        Още малко време и ще вземеш и с леко "предварение" да ги хващаш
                        Комърджи, на Рукито прахта му дишаш
                        Бомбе, трол, важното е да сме в играта

Коментар

• Реде, седя и си мисля ( до колкото ми се отдава де ), дали ЦК-то вече не е разконспирирало стратегията на тоз Дж.Б.Леноар ?

Коментар

За кога е тоз ордер ?
                            Тва е лимита ми ве простак!
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                              Фичка бре , изобщо не съм прекалил, защото следвайки вълните на природата ще си занулим акаунтите Гледайки една вълна се окзава, че имало 3 сценария.... Е за кво ми е такова нещо.Повече от два сценария - нагоре или надолу - няма смисъл.
                              Алъна залъгва много хора и рядко му скачат.Ето аз му казвам - не ти работят цунамитата.
                              Ама то верно само празни приказки си дрънкаме Да видим цената на кебела къде е
                              Черкелов
                              до този момент разбирам, че си ТРОЛ.
                              -----------
                              Теорията EW на 99.999 от случаите не се използва по предназначение. Имам съмнение, че и Пректър и дори Елиът не са разбрали смисъла и ..... а какво да се очаква от едно тролещо бомбе.

=============
                              Да вземем Руки
                              снощи той казва, че постфактум ги вижда вълните и в такъв случай за каво му били. Това не е отчайващо Руки, а е много добре. Извод: Напредваш
                              Още малко време и ще вземеш и с леко "предварение" да ги хващаш

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                                Аз удължих. Махай тия мангали - 1,4260
                                За кога е тоз ордер ?

Коментар

Working...
                                X