Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНищо не му пречи да го върне до @4205 и оттам да го засили надолу./ дневен до 8 ам /
и на 15 мин , спада от вчера прави някъв клин с тр 4135 , но дали ще излезе
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТе може и да са разконсперирали,
но негрето само като го споменеш
и от ония свят почва да натиска по
Еврото за да поскъпва долара!!!!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqYМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеРеде, седя и си мисля ( до колкото ми се отдава де ), дали ЦК-то вече не е разконспирирало стратегията на тоз Дж.Б.Леноар ?
но негрето само като го споменеш
и от ония свят почва да натиска по
Еврото за да поскъпва долара!!!!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение51 аут
нема да стане надоле -- ще е цък -цък 4145-4190 предполагам до пейролаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеare пак бастта
селл 78 адд 91 стоп 4213 тр 4125 или до пейрола
реде , давай негрята
нема да стане надоле -- ще е цък -цък 4145-4190 предполагам до пейрола
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеПичове.
Само аз ли немога да пиша в темата "Свръхвулкан - Истината за Йелоустоун" ???Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеТва е лимита ми ве простак!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеЧеркелов
до този момент разбирам, че си ТРОЛ.
-----------
Теорията EW на 99.999 от случаите не се използва по предназначение. Имам съмнение, че и Пректър и дори Елиът не са разбрали смисъла и ..... а какво да се очаква от едно тролещо бомбе.
=============
Да вземем Руки
снощи той казва, че постфактум ги вижда вълните и в такъв случай за каво му били. Това не е отчайващо Руки, а е много добре. Извод: Напредваш
Още малко време и ще вземеш и с леко "предварение" да ги хващаш
Бомбе, трол, важното е да сме в играта
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЗа кога е тоз ордер ?Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеФичка бре, изобщо не съм прекалил, защото следвайки вълните на природата ще си занулим акаунтите
Гледайки една вълна се окзава, че имало 3 сценария....
Е за кво ми е такова нещо.Повече от два сценария - нагоре или надолу - няма смисъл.
Алъна залъгва много хора и рядко му скачат.Ето аз му казвам - не ти работят цунамитата.
Ама то верно само празни приказки си дрънкамеДа видим цената на кебела къде е
до този момент разбирам, че си ТРОЛ.
-----------
Теорията EW на 99.999 от случаите не се използва по предназначение. Имам съмнение, че и Пректър и дори Елиът не са разбрали смисъла и ..... а какво да се очаква от едно тролещо бомбе.
=============
Да вземем Руки
снощи той казва, че постфактум ги вижда вълните и в такъв случай за каво му били. Това не е отчайващо Руки, а е много добре. Извод: Напредваш
Още малко време и ще вземеш и с леко "предварение" да ги хващаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеАз удължих. Махай тия мангали - 1,4260Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар