IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    За БГ депозити пиша. Гастарбайтерите не ги коментирам. Те са дърво без корен, кораб без посока, полет за никъде, сламка носеща се по течението. Нямат име, нямат лице, нямат самоличност, нямат глас. Пух от глухарче.
    Душичка златна, къде растеш ти бре ? Това понятие гастарбайтер, знаеш ли от кога е променило смисъла си. Ако не си забелязъл света е отворен и можеш да живееш и работиш, където си пожелаеш. Ако ти се имаш за дърво, то аз не съм. Щото в джунглата и по някой лъв трябва да има. пък той си обикаля на воля. За разлика от потомственните богаташи, аз сам съм си постигнал това което имам и винаги съм готов да подам рамо на този, който заслужава, защото знам какво е да нямаш и в стремежа си да дадеш най-доброто на детето си, дори и в затвора да лежиш. Не ми се тупкай в гърдите с петте кирливи имота дето имаш в България. Купи си нещо на 5-то авеню или на Шамп Елизе и тогава ще говорим за преуспял рентиер. Изживяваш се като Доналд Тръмп, а на среща 2 селски чифлика А сега малко психо и от моя страна. Хубавото за такива селски тарикати, като теб е, че могат да живеят добре през живота си, но никога няма да станат големи, тъй като ги е страх да рискуват. А ако случайно изскочат в небесата, то тогава - ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА !
    Смятам разговора ни за приключен, тъй като ти отделих ПРЕКАЛЕНО много време.
    Last edited by fickata; 25.04.2011, 12:31.
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Ти и психолог си бил. Хайде гледай си имотите и дано скоро им се повишат цените.

Тез данни от БГ ли са или световни ? Щото банки има не само в БГ.
      За БГ депозити пиша. Гастарбайтерите не ги коментирам. Те са дърво без корен, кораб без посока, полет за никъде, сламка носеща се по течението. Нямат име, нямат лице, нямат самоличност, нямат глас. Пух от глухарче.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Не съм я заключвал аз!!! И аз не мога да пиша!
        Сигурно е някой модератор.
        Исках да ти отговоря, че парите на депозит си ги слагат само такива дето не знаят какво да правят с тях. Малцина са тези с 200 бона нагоре и със сигурност ти не си от тези 5000 депозита сравнени с 13 000 000 по-малки.
        Няма как да имаш тези пари с това консервативно мислене, освен ако не си наследил от някой имот който си продал.
        Ти и психолог си бил. Хайде гледай си имотите и дано скоро им се повишат цените.

Тез данни от БГ ли са или световни ? Щото банки има не само в БГ.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

С оня надут пуяк ламдлорда почнах дискусия в темата му за матраците и сега я направил прайват. Само той ще си пише и чете глупостите.

А, успех на всички трейдъри тази седмица.

http://www.youtube.com/watch?v=Vzo-E...dqN_8OUo8vNtZR
          Не съм я заключвал аз!!! И аз не мога да пиша!
          Сигурно е някой модератор.
          Исках да ти отговоря, че парите на депозит си ги слагат само такива дето не знаят какво да правят с тях. Малцина са тези с 200 бона нагоре и със сигурност ти не си от тези 5000 депозита сравнени с 13 000 000 по-малки.
          Няма как да имаш тези пари с това консервативно мислене, освен ако не си наследил от някой имот който си продал.

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
            greedforsuccess еххххх, greedforsuccess Имам предложение за нова тема : Панаирно изложение - Форекс 2011

Като видя комбинацията Про, Мета Трейдър и ECN и се изприщвам 11 пъти.

greedforsuccess търгувал ли си ( скалпирал ) със IKON и FXPro ? Имам в предвид ти самия.....не чуванки от някой друг ?

Добра вечер пропуснах да кажа.

Stone_Kold едно скрийшотче за подкрепа има ли начин да приложиш ?

Поздрави и наздраве !
            Здравей E-Bat-Sedefcho.
            Скалпиране нито с едните нито с другите.
            За fxpro съм пробвал, не са зле, стават за начинаещи. Има бавене понякога, но сравнение с останалите, които знам са най-читави с метата. И да, с метата е ужасно да се търгува, това и аз го твърдя.
            За IKON се доверявам на Светлин, погледнах им условията, няма как да са зле. Става въпрос за Viking.
            Дюкаса и те стават, обаче с тези комисионни доста скъпи ми изглеждат, спреда е средно единица и още около половин пипс идва за да се покрие комисионната.
            А ето и връзка към Икон-а
            http://forexstrategybuilder.com/forum/topic/55
            Все пак дюкаса идват 0.5 пипса за покриване на комисионната и спред от 1 средно.
            При икона спреда е под единица и комисионна 0.1. По-добре ми изглежда.
            А и едва ли Светлин ще хвали нещо напразно.
            Поздрави и от мен

п.п. Имал съм грешка. Сега нарочно си отворих една сметка в дюкаса да видя точно какво се получава.
            Ето картинка, отворих една сделка за да видя комисионната колко е:
            Комисионната при 1лот стандартен е 7.6 евро или в долари, 11 долара. което се равнява на повече от 1 пипс за покриване на комисионната и като прибавим и 1 пипс спред ако не и малко повече, то къде е ползата ?
            Last edited by greedforsuccess; 25.04.2011, 11:29.
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• С оня надут пуяк ламдлорда почнах дискусия в темата му за матраците и сега я направил прайват. Само той ще си пише и чете глупостите.

А, успех на всички трейдъри тази седмица.

http://www.youtube.com/watch?v=Vzo-E...dqN_8OUo8vNtZR

Коментар

Едно скрийнче ( от екрана ) при изпълнение на сделка докато скалпираш със реална сметка разбира се. Като това :

Поздрави !
                Хубава картинка,и е от МТ4
                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                  Е БАТ СЕДЕФЧО не разбрах за какво да сложа скрийн шот (уморен съм и само набързо про4етох)
                  Едно скрийнче ( от екрана ) при изпълнение на сделка докато скалпираш със реална сметка разбира се. Като това :

Поздрави !
                  Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Е питам понеже или аз не разбирам от материята, или панаирджилъка е голям Едно от двете е.............ще трябва да се обследва ама не щат да ми се връзват на акъла.

Я вземи това парче да се изправиш на нокти. На 17 лазарника е Филипинката ама спря тока на Опра : http://www.youtube.com/watch?v=P4Xd435coD4
                    Невероятен глас !

Имах преди години заведение и бях сложил 2 игрални машинки. Най-доволен останах като ме отвориха, че може да се нагласят, точно колко печалба да остане за мен и съответно да пусне на клиентите. Еййй царска работа.

П.П. http://www.youtube.com/watch?v=rywUS-ohqeE

Коментар

• Е БАТ СЕДЕФЧО не разбрах за какво да сложа скрийн шот (уморен съм и само набързо про4етох)
                      Вся Власть Советам

Коментар

Е питам понеже или аз не разбирам от материята, или панаирджилъка е голям Едно от двете е.............ще трябва да се обследва ама не щат да ми се връзват на акъла.

Я вземи това парче да се изправиш на нокти. На 17 лазарника е Филипинката ама спря тока на Опра : http://www.youtube.com/watch?v=P4Xd435coD4
                        Невероятен глас !

–––––––––––––––––––––––
                        –––––––––––––––––––––––
                        Имах преди години заведение и бях сложил 2 игрални машинки. Най-доволен останах като ме отвориха, че може да се нагласят, точно колко печалба да остане за мен и съответно да пусне на клиентите. Еййй царска работа.

П.П. http://www.youtube.com/watch?v=rywUS-ohqeE
                        Last edited by fickata; 25.04.2011, 01:26.

Коментар

Ти точно ако вземеш да питаш за това, ний да захвърляме машинките в коша и да хващаме гората. Наздраве !

Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Привет fickata !

Редовете са за SPART а ключа е в името " Адан Ралдан ". То през цялата 2010-а година в този формат за Украйна нямаше и един който да не е уникат
                            Ама остави това, ами дай акъл как да подкараме Мета Трейдърските ордери в ECN инплементация, че виж какви неща стават по света. MT4-ECN-NDD лудница из трейдърските дебри

Наздраве !
                            Ти точно ако вземеш да питаш за това, ний да захвърляме машинките в коша и да хващаме гората. Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                              какво се умълчахте ???? гледате девойчето от театралния факултет или търгувате ?
                              Цъ, симулираме търговски познания из форумното пространство

Коментар

Добра вечер Е-бат-Седефчо ! За какви редове му говориш на Спарт ? Това дете направо ги утрепа.
                                Привет fickata !

Редовете са за SPART а ключа е в името " Адан Ралдан ". То през цялата 2010-а година в този формат за Украйна нямаше и един който да не е уникат
                                Ама остави това, ами дай акъл как да подкараме Мета Трейдърските ордери в ECN инплементация, че виж какви неща стават по света. MT4-ECN-NDD лудница из трейдърските дебри

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X