IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1.4237 Евро/Усд
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Няма как да подкопаеш доверието в нещо, на което няма алтернатива.
      Многократно повтарям, че доларът на този етап (идните 10-на години) няма алтернатива.

Постоянно се спекулира със "специалните права на тираж" (SDR) на МВФ като алтернатива - дрън-дрън. Те с едно евро не могат да се оправят няколко държави, какво остава за единна валута за целия свят.
      Аноне,СПТ не са ли само разчетна единица,без да са реално в оборот.Питам ...не ми е ясно много.
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        Фицката,
        не се притеснявай за Реда.
        На традиционния за него запой на открито е.
        Към момента сигурно пъшка със срязана глава от махмурлук.
        Да му пожелаем скорошно оздравяване.
        Жив да си Комърджи ! Сега спокойно мога да гледам Жорж по телевизията !
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Фицката,
          не се притеснявай за Реда.
          На традиционния за него запой на открито е.
          Към момента сигурно пъшка със срязана глава от махмурлук.
          Да му пожелаем скорошно оздравяване.

Коментар

• Добър ден колеги ! Как ще търгуваме тази седмица, ще стане ясно като отвори пазара. Мен ме притеснява друго. Някой има ли информация, дали Реда е излезнал в отпуска или само се спотайва нейде и чака удобният момент да ни разколачи ?
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              ма разбира се
              нали требе да ударя г**а в тавана ?
              Това няма как на теб да ти се случи.
              Тандема е обречен да го стори пръв.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                като почнат да ти нашепват ще го обявиш ли във форума

ма разбира се
                нали требе да ударя г**а в тавана ?
                Last edited by Eti_; 03.04.2011, 17:53.
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

ти мен не ме слагай в групата на майсторите на дългосрочните прогнози .
                  Останах си аз без мезенце в петък.
                  Гледам, трайността му е до 08.2012. Да се надявам, че дотогава ще има поне една минусова сесия на ДАУ.... и ще съм устискал неразпечатана втората бутилка водка

Коментар

аз съм като фурнаджийска лопата днес мога найсе пъти да си променя мнението и да обърна посоката
                    по тренда съм щото няма индикации за край още.затова дългите с по-големи таргети, а късите за малко кат за скалпчета .като се появят знаците и звездите кат започнат да ми нашепват надолу веднага събуждам баба меца от сън
                    като почнат да ти нашепват ще го обявиш ли във форума
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение

Ами четейки Тандем и Анон ще има спад на ДАУ и качване на долара ,докато ти , ПК и Роки сте по тренда ....
                      Затова всеки довод плюс е в полза...
                      аз съм като фурнаджийска лопата днес мога найсе пъти да си променя мнението и да обърна посоката
                      по тренда съм щото няма индикации за край още.затова дългите с по-големи таргети, а късите за малко кат за скалпчета .като се появят знаците и звездите кат започнат да ми нашепват надолу веднага събуждам баба меца от сън
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

дано да си прав
                        Само, за да е ясно:
                        Аз не твърдя, че доларът сега ще дръпне към паритет с еврото. Искам да кажа, че идеята за хиперинфланция на долара е абсурдна.
                        Движения от няколко % нагоре и надолу са си нормална волатилност. Но не и 20-50-100 и нагоре проценти обезценка.

Коментар

Идеята ми е, че обезценка на валута се получава при наличие на алтернатива. 97-ма година у нас това беше долара, не имотите, бензина, фасула и там каквото се сетиш.
                          Ако левът беше световна валута и при наличие на задлъжняло население - нямаше и да имаме хиперинфлация.
                          дано да си прав
                          tnm

Коментар

• Идеята ми е, че обезценка на валута се получава при наличие на алтернатива. 97-ма година у нас това беше долара, не имотите, бензина, фасула и там каквото се сетиш.
                            Ако левът беше световна валута и при наличие на задлъжняло население - нямаше и да имаме хиперинфлация.

Коментар

няма алтернатива като световна валута, но той е валутата в сащ. когато американците сериозно започнат да се съмняват в долара, трудно някой извън сащ би могъл да спре неприятните последици, колкото и да му се иска.
                              Ако ние в БГ започнем да се съмняваме в лева, започваме да котираме цените в евро, долари или някаква друга валута.
                              Кажи ми в каква валута ще си котират стоките американците, ако загубят доверие в долара?
                              Смяташ ли, че в техните магазини може да започне да се търгува в евро или юани?

Коментар

Ако в магазините започнем да купуваме стоки с различно нещо от парите - да! Може да се говори за подкопаване на доверието в парите.
                                Ама все още в суперите не търгуваме с кюлчета злато, туби нефт, бали памук и т.н.

П.П. Интересна ситуация ще бъде да отидеш в шоурума на Ауди с няколкостотин бушела царевица и да излезеш оттам с една хубава А осмица.
                                под загуба на доверие имам предвид трудно контролируема или неконтролируема инфлация
                                tnm

Коментар

Working...
                                X