1.4237 Евро/Усд
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНяма как да подкопаеш доверието в нещо, на което няма алтернатива.
Многократно повтарям, че доларът на този етап (идните 10-на години) няма алтернатива.
Постоянно се спекулира със "специалните права на тираж" (SDR) на МВФ като алтернатива - дрън-дрън. Те с едно евро не могат да се оправят няколко държави, какво остава за единна валута за целия свят.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеФицката,
не се притеснявай за Реда.
На традиционния за него запой на открито е.
Към момента сигурно пъшка със срязана глава от махмурлук.
Да му пожелаем скорошно оздравяване.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Добър ден колеги !Как ще търгуваме тази седмица, ще стане ясно като отвори пазара. Мен ме притеснява друго. Някой има ли информация, дали Реда е излезнал в отпуска или само се спотайва нейде и чака удобният момент да ни разколачи ?
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениема разбира се
нали требе да ударя г**а в тавана ?
Тандема е обреченда го стори пръв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениекато почнат да ти нашепват ще го обявиш ли във форума
ма разбира се
нали требе да ударя г**а в тавана ?Last edited by Eti_; 03.04.2011, 17:53.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениети мен не ме слагай в групата на майсторите на дългосрочните прогнози .
Гледам, трайността му е до 08.2012. Да се надявам, че дотогава ще има поне една минусова сесия на ДАУ.... и ще съм устискал неразпечатана втората бутилка водка
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениети мен не ме слагай в групата на майсторите на дългосрочните прогнози .
аз съм като фурнаджийска лопата днес мога найсе пъти да си променя мнението и да обърна посоката
по тренда съм щото няма индикации за край още.затова дългите с по-големи таргети, а късите за малко кат за скалпчета .като се появят знаците и звездите кат започнат да ми нашепват надолу веднага събуждам баба меца от сънБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
Ами четейки Тандем и Анон ще има спад на ДАУ и качване на долара ,докато ти , ПК и Роки сте по тренда ....
Затова всеки довод плюс е в полза...
аз съм като фурнаджийска лопата днес мога найсе пъти да си променя мнението и да обърна посоката
по тренда съм щото няма индикации за край още.затова дългите с по-големи таргети, а късите за малко кат за скалпчета .като се появят знаците и звездите кат започнат да ми нашепват надолу веднага събуждам баба меца от сънТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениедано да си прав
Аз не твърдя, че доларът сега ще дръпне към паритет с еврото.Искам да кажа, че идеята за хиперинфланция на долара е абсурдна.
Движения от няколко % нагоре и надолу са си нормална волатилност. Но не и 20-50-100 и нагоре проценти обезценка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИдеята ми е, че обезценка на валута се получава при наличие на алтернатива. 97-ма година у нас това беше долара, не имотите, бензина, фасула и там каквото се сетиш.
Ако левът беше световна валута и при наличие на задлъжняло население - нямаше и да имаме хиперинфлация.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеняма алтернатива като световна валута, но той е валутата в сащ. когато американците сериозно започнат да се съмняват в долара, трудно някой извън сащ би могъл да спре неприятните последици, колкото и да му се иска.
Кажи ми в каква валута ще си котират стоките американците, ако загубят доверие в долара?
Смяташ ли, че в техните магазини може да започне да се търгува в евро или юани?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко в магазините започнем да купуваме стоки с различно нещо от парите - да! Може да се говори за подкопаване на доверието в парите.
Ама все още в суперите не търгуваме с кюлчета злато, туби нефт, бали памук и т.н.
П.П. Интересна ситуация ще бъде да отидеш в шоурума на Ауди с няколкостотин бушела царевица и да излезеш оттам с една хубава А осмица.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар