IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hrimthursum Разгледай мнение
    Оп...пропуснала си препратката към "конКУРентния сайт"....
    Е как Пепката ще си трие собсвеното си творение
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Какво да очакваме през месец,Април,той Спарта е любител на тез трейдове
      http://30dumi.pozicii.net/wp-content...udentki/04.jpg

Коментар

• Оп...пропуснала си препратката към "конКУРентния сайт"....

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение

Ха наздраве и да видим к'во ще става към 2-3 часа Българско време

Какво има тогава?
          Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Който видял видял,модито е на ход,аз си мислех,че спи

Коментар

• Какво да очакваме от 2-то тримесечие на 2011г. да се случи в световните финанси
              http://www.finance5.bg/articles/189.html

Коментар

• Хемусе, влизай в час и остави пазара още малко да си почине. 5 дена има да го мъчим !
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                  казвай ква е мисията клепоух свинемутрец таков .... да се незасегнеш се надявам .... ама ако качите е/д над 45 и австралиеца над 11 ш ви се разсърдя
                  Eеееех, така е който не следи живота във форума !
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение

наздраве .... ще гледаме .... дано да ми стигне въздуха .... аде е/д как да е ама немога да разбера австралиеца какво се е закеркенечил толкоз че не припада .... дано и тоз път каруцата да остане след коня

поздрави!!!

Коментар

• anonimen komardjia е то бива, то може ама.........аз ако не съм заел почетното първо място в обявената бройка, спирам завинаги трейдинга-мрейдинга и другите съпътстващи файди от форекс индустрията

Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART
                        Късно е вече , току-що отче Никанорие ми прати гневно ЛС ....Падал си по Гошо от Почивка , но подгрявал с Еминем

Тъй че Комарджи -- не сте сами ...и станахте трима тия дето напъвате илюминатите

Преди малко се улових че не знам( не се сещам ) къде е варнеското психо Явно съм заразен
                        СПАРТ,
                        ако говориш за tonitobig, не го брой. Той е сдал багажа.

Ти така и така си затърсил щаба ..... да те пиша за трети ...
                        --------------

Коментар

• Абе сега се замислих, някой срещал ли е статистика, колко трейдъри стигат до психиатриите ?

Коментар

• Кое духовно лице ? Онзи със S-класата или другият с А 8-цата ?

Коментар

• СПАРТЕ,
                              помагам колкото мога .... и колкото позволи, но не дава много да му се меся.
                              Дано да не е информиран, колкото Хепи и Фицката по библейските въпроси,
                              че тогава не му мърда
                              рано те да му предпишат
                              санаториума за ветерани-уфолози.
                              ---------

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                                Хепи, то според библията евреите са предали божия син, ама Бог ги оставя да си вътрят пачките без да ги наказва.
                                еее, то онова е духовно предателство, при парите нали знаеш, че няма твой / мой, дори и за Господ само ги прехвърля - от тези на онези може евреите да се заселят някъде по Азия, да се омешат с местните и ето ти хем жълти, хем евреи

леле, да не ме чуе само накое духовно лице какви ги "богохулнича"
                                Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X